Vi elsker ost og spiser yoghurt, smør og fløde. Jeg har i denne bog forsøgt at give mine bud på forskellige oste, yoghurter, cremefraiche og syrnede produkter, så man forhåbentlig kan lave noget, der kunne minde om det, man savner
Smør med et tyndt lag mascarpone/ricotta, fordel kartoffelskiver og løg ovenpå og drys enten med revet ost eller placer skiver af frisk mozzarella efter behag ovenpå
Man kan godt risikere at få en lidt slatten pizza, hvis man kommer tomatsauce ovenpå, derfor er det perfekt med tynde skiver kartoffel, rosmarin og ost i stedet
Vi elsker ost og spiser. Jeg har i denne bog forsøgt at give mine bud på forskellige oste, yoghurter,. hvordan man syrner og fermenterer ost, yoghurt og cremefraiche
Vi elsker ost og spiser yoghurt, smør og fløde. Jeg har i denne bog forsøgt at give mine bud på forskellige oste, yoghurter, cremefraiche og syrnede produkter, så man forhåbentlig kan lave noget, der kunne minde om det, man savner
Mascarpone er en mild kremet frisk ost, opprinnelig fra Italia, brukes mye i desserter, men den. Tilsett mascarponeost og en neve hakket fersk basilikum i tomatsausen og la dette koke opp
Og så har jeg brugt mascarpone – hjemmelavet mascarpone, vel at mærke. Pasta carbonara består af pasta, røget flæsk eller bacon og ost – sådan i korte træk
Frokosten har nok været den største udfordring for mig, men det behøver det ikke at være. Jeg er begyndt at lave så meget aftensmad, så jeg har frokost til dagen efter og fryser gerne lidt ned også, så man på en travl dag nemt kan hive noget op