Mascarpone er en mild kremet frisk ost, opprinnelig fra Italia, brukes mye i desserter, men den. Bløt og lett sødmefull frukt, hint av tørket frukt og vanilje, svakt bitter ettersmak
Start med at piske æg, sukker og vanilje til en luftig æggesnaps. Ideen til kagen, eller rettere sagt til toppingen, har jeg fra New York, hvor vi fik det lækreste stykke bananbrød med en pisket kaffe-mascarponecreme ovenpå
mascarpone. Mascarpine, vanilje og flormelis piskes sammen til en luftigt masse. I køleskabet havde vi en masse åbnet nougat som skulle bruges, efter nytår havde jeg fået alle limefrugterne med hjem og der var en mascarpone der skulle bruges
ren vaniljepulver. – et lille drys ren vanilje. – 100 gram skyr (eller fløde, mascarpone eller kokosfløde for en mere fed udgave). 100 gram skyr (eller fløde, mascarpone eller kokosfløde for en mere fed udgave). 1/2 tsk ren vaniljepulver