Kom peberfrugt, mayonnaise og Grøn Tangpesto i en miniblender og blend til en ensartet masse. Samtidig er den vendt med en lækker hjemmerørt peberfrugts-tangpesto dressing - som fik min smagsdommer til at gå helt amok i salaten - til trods for, at han hverken kan lide pesto, pasta eller sojabønner
Hvis man har mod på det så spring ud i at lave det hele selv, det er slet ikke så svært at lave sin egen lækre dressing og så lære man at lave en god mayonnaise sammentiedig
olie, citronsaft, knust hvidløg, og dijonsennep samt lidt salt og peber i en minihakker, og hak/blend til dressingen er lys og cremet – lidt hen ad mayonnaise – det tager et minuts tid
Dressing. Deres konsistens og smag i denne salat er helt unik. Kom alle grøntsagerne (pånær tomat) og avocado ned i en skål, tilsæt alle ingredienserne til dressingen og rør det hele godt rundt
Tilsæt mayonnaisen og rør sammen til det hænger sammen. Hak den groft og drys udover salaten. Chef-salat200 gr kogt og røget skinke250 gr emmentaler1 bundt grønne asparges3 tomater1 fennikel1 bundt radiser1 agurk100 gr sorte oliven1 bundt bredbladet persille1 spsk Dijon sennep2 spsk vineddike2 spsk mayonnaise6 spsk olivenolieSkær skinke og ost i tern. Føles dressingen for tyk, tilsættes mere olie og 1 spsk vand. 2 spsk mayonnaise
Det er lækker simpel dressing med masser af umami, og den passer egentlig i min optik forbløffende godt til en mere "dansk" salat som den vi fik her til aften
Øko Mayonnaise. Bland ingredienserne til dressingen og hæld dressing + drys over salaten. Dressing. Salaten er ikke bare hurtig at lave, men også nærende og mættende – tomaterne indeholder store mængder lycopen, hvilket virker styrkende på dit immunforsvar og fedtet i avocadoen og olivenolien er med til at gøre dig mæt og styrke dine led og din hud med gode fedtstoffer