Den blev præcis som jeg havde håbet – svampet og syrlig takket være appelsinsiruppen, som jeg hældt over kagen efter bagning, kompakt som en ‘rigtig’ mazarinkage og med masser smag af appelsin og marcipan
Mazarinkagemed tykmælkscreme og appelsinsirup. Kagen, som smager af marcipan, har en uimodståelig klæg konsistens, og den kan slet ikke sammenlignes med de mazarinkager, du kan købe hos bageren
Mazarinkagemed rabarber. Gulerodskage medappelsin. Jeg er i fuld gang med at indsamle inspiration til min næste bog, som jeg endnu ikke helt kender titlen på
Mazarinkagemed rabarber. Gulerodskage medappelsin. Mere konkret skal vi gennem projektbesøg opleve hvordan Folkekirkens Nødhjælp er med til at skabe fødevaresikkerhed i Uganda i områder med daglig sult og fejlernæring
Mazarinkagemed rabarber. Gulerodskage medappelsin. Vil du gerne vide hvordan en bagebog bliver til – i store træk, så læs med her og se med i denne video
Mazarinkagemed rabarber. Gulerodskage medappelsin. Jeg deltager naturligvis på messen, og jeg har et hold af super søde og seje tøser med mig, så vi kan servere rigtigt mange (rigtigt mange) kager for alle gæsterne
marabou krokant medappelsin chocolade og 200 gr. Kom det bløde smør i en skål, tryk med en gaffel al sukkeret ind i det til det en lindt, kom 1 æg i af gangen rør det godt, deræst sirup og til slut de tørre ingredienser. Sættes på med 2 teskeer, ca. 16 stk på hver plade med bagepapir og bages i varmluftovn i ca. Supernem mazarinkage 200 g Flødechokolade også medappelsin krokant