Min opskrift på mini mazarinkagermed jordbærmascarpone creme og marcipanovertræk. Jeg er vild med lagkager, så denne opskrift er en anderledes måde at lave det på, så kan man portions anrette ens dessert
Server den lun, ved stuetemperatur eller fra køl (hvor mazarinbunden næsten bliver endnu lækrere, hvis den får lov til at stå lidt) med en klat creme fraiche eller græsk yoghurt
Kom en god klat kold vaniljecreme på de små mazarinkager og pynt med gode danske jordbær. Mazarinkage. Her får du opskriften på en hjemmelavet en af slagsen, bestående af en marzarinkage med god mørk chokolade, en luftig vaniljecreme og skønne danske jordbær
Hvis du er kendt medmazarinkagen, så ved du også, at marcipanen gør kagen svampet, saftig og sød, og derfor er de friske blåbær en super fin, lidt syrlig kontrast
Mazarinkagemedtykmælkscreme og appelsinsirup. Kagen, som smager af marcipan, har en uimodståelig klæg konsistens, og den kan slet ikke sammenlignes med de mazarinkager, du kan købe hos bageren
De er med til at give kagen den eftertragtede svampede konsistens, som er karakteristisk for en mazarinkage, mens mandler og marcipan tilfører kagen en fantastisk smag
Mazarinkagemed rabarber. Der kommer blandt andet en saltet citrontærte med karamel, limetrøfler med jordbær på marcipanbund, eventyrlig bryllupskage, syndige fastelavnsboller med ribskupler, havrekiks med macademianød, luksus æbletærte medcreme og fletkant og meget meget mere… I kan godt glæde jer – der er lagt i ovnen til et festfyrværkeri af en kagebog
Pisk fløden til let skum og vend den med den afkølede kagecreme. Denne opskrift er med rå marcipan, hvilket er rigtig nemt at lave selv, når det skal bruges til kage
Mazarinkage bundRør smør og sukker blødt og cremet. Og hvis du vil spare ekstra tid, så kan du istedet for mazarinkagebunden bruge færdigkøbte lagkagebunde