Fedtstoffet i sødmælken er med til at sikre, at grøden ikke brænder så nemt på. Start med at koge vand og ris op i en tykbundet gryde på en kogeplade ved høj varme
Hæld piskefløden og den kondenseret mælk samt vaniljeekstrakten i en skål og pisk den, enten med håndmikseren eller på en røremaskine, til massen er en tyktflydenden cremet masse
Det er vigtigt at du bliver ved med at røre i karamellen hele tiden, det brænder meget let på. For en firkantet form med bageparpir og hæld karamellen over i
Den er let, dejlig og virkelig lækker samt et godt alternativ til altid at lave noget med chokolade. Den må ikke koge, men den skal være så varm, at du brænder dig på den - ca
Pas på det ikke brænder i midten. Rør det rundt med en ske og sæt det tilbage et par minutter. Når fløden-æggecremen bliver tyk, lækker og legertet, hældes den over chokoladen, igennem sigten, for at undgå evt små æggeklumper kommer med
Smuldr smørret med fingrene i melblandingen indtil du får en krummelignende dej. Smelt mælkechokoladen i mikroovnen før karamellen er stivnet (husk at røre i chokoladen indimellem så den ikke brænder på)
Men denne weekend skulle vi for første gang i laaaang tid ikke noget særligt og overskuddet er så småt ved at vende tilbage, så i dag fik jeg bagt müslikage med min mellemste datter
Men sådan er det jo tit med de gode ting. Brænder det for meget i munden, så drik mælk til. Start bare med at koge nogle ris, hvis I skal have ris til, for de tager længere tid at tilberede end kyllingen