-))Pynt med hakkede pistacienødder, mørk chokolade og hindbær. For disse er både meget kaloriefattige med kun 122 kcal pr. { Blancmange med jordbær og græsk yoghurt }400 g frosne jordbær400 g græsk youghurt 10%20 g Stevia Hermesetas (4 tsk)4 tsk Agar Agar pulver - vegetabilsk husblas(eller 4 alm. husblas)1 frisk vaniljestangPistacienødder, mørk chokolade og hindbær til pynt. Bring de frosne jordbær i kog, tilsæt stevia og vaniljekorn, blend og opløs 2 tsk agar agar ( 2 stk husblas) efter anvisning på indpakningen. Så har du lækker let og sund dessert med kun 122 kcal per portion. 1 frisk vaniljestang
Lav to mindre skåle med de friske hindbær og det optøede frugt. at være sukkerfri hænger ikke heeelt sammen med fødselsdag - en traditionel dansk fødselsdag plejer jo at være noget af en kaloriebombe, men ikke længere
Fordel fyldet på bunden og pynt med blåbær, kokosmel og høvlet chokolade eller nødder. Jeg er igen kommet bagud med at få lagt opskrifterne ind på opskrifts-siden
Vi fik gæster dagen efter, og da de spiser meget sundt, vil det være super oplagt at lave en “sund” kage til dem … så jeg gik i gang i køkkenet med hvad jeg lige havde i skabene
Server til en is, medfriske bær eller spis den som den er. Jeg bruger altid Cavalier's som er sødet med naturlige sødemidler fra Stevia og erythritol (udvundet fra frugter under en gæringsproces, også kendt som Sukrin)
Pynt med det bagte hvide chokolade, lidt lakridspulver og lidt frysetørret bær lige før serveringen. 20 dråber Stevia (eller mere flormelis, Sukrin flormelis ell. 16 friske eller frosne hindbær. 20 dråber Stevia (eller mere flormelis, Sukrin flormelis ell. 16 friske eller frosne hindbær
En dejlig frisk is med smagen af syden, som afrundes af mælkeisen. Isen skal laves i en ismaskine, og selvom flere hjemmesider skriver, at man i stedet kan røre rundt i massen hver halve time, og tage den op noget tid inden servering, synes jeg personligt altid at det bliver et tarveligt resultat (ligemeget om det er flødeis med sukker eller en mælkeis)
pisk fløde let med æggeblomme, vaniljepulver og stevia, piskes sammen med Philadelphia. Stevia. Pisk husblas blandingenn sammen med ostemassen og vend æggehvider i, hæld det oven på nøddebunden i bageringen og sæt det på køl
evt Vegansk Nougat (Schnouggi) smeltes sammen med chokoladen. Placer anden kage bund forsig oven på og pres forsigtigt, med en dej skraber, kan du justere på bær moussen, så der ikke er huller og du har en glat kant
snart en opskrift ind på en sundere og sukkerfri udgave af koldskål - med skyr og stevia. "æggemassen" er her lavet med æg og hytteost, og hele tærten toppes med en meget lille smule groftreven fast ost (italiensk)
Smagen af sommer, toppet medfriske jordbær samt grofthakket sukkerfri chokolade fra Cavalier - solens varme, og selskab af ham jeg elsker - så kan dagen ikke starte bedre