Herefter flækkede jeg dem på langs, og fyldte godt med smør, hvidløgogpersille indvendigt. Så jeg gjorde den store gryde klar medkogende vand tilsat salt, peber og den hemmelige ingrediens
Tomatsovs er noget de fleste af os oftest spiser sammen med pasta eller på pizza og i lasagne. smage din sovs til med lidt tomatpuré, hvis du gerne vil give den lidt ekstra tomatsmag
personLidt finthakket hvidløgogpersille til hummerhalerneLidt basilikum til pynt. Svits løg, hvidløgog basilikum i en gryde og tilsæt så spinaten lidt af gangen
Hak persilleoghvidløg, og rør det ind i smørret. Hummerne renses ved at skære dem midt over på langs (start midt mellem øjnene, og så ellers skær den ene vej og så den anden vej, til du står med to halvdele)
Smelt smør i en lille gryde og smag til med knust hvidløgog finthakket bredbladet persille. Læg hummerne i en bradepande med skærefladen op og fordel hvidløgssmørret over dem