Med hummer og persille og hvidløg opskrifter

Grillede hummere

Grillede hummere

Herefter flækkede jeg dem på langs, og fyldte godt med smør, hvidløgogpersille indvendigt. Så jeg gjorde den store gryde klar medkogende vand tilsat salt, peber og den hemmelige ingrediens
Tomatsovs

Tomatsovs

Tomatsovs er noget de fleste af os oftest spiser sammen med pasta eller på pizza og i lasagne. smage din sovs til med lidt tomatpuré, hvis du gerne vil give den lidt ekstra tomatsmag
Jomfruhummer med jordbærsalat

Jomfruhummer med jordbærsalat

Hak persilleoghvidløg, og rør det ind i smørret. Hummerne renses ved at skære dem midt over på langs (start midt mellem øjnene, og så ellers skær den ene vej og så den anden vej, til du står med to halvdele)

Jomfruhummere

Der bliver en del smeltet smør med alle smagsstofferne fra hummereog krydderier som er godt at dyppe brødet i

Grillede Jomfruhummere Opskrift

Smelt smør i en lille gryde og smag til med knust hvidløgog finthakket bredbladet persille. Læg hummerne i en bradepande med skærefladen op og fordel hvidløgssmørret over dem