Blandt opskrifterne kan du finde hovedretter som porcherede æg i tomatsovs, yoghurtsuppe, oksetværreb medhvidebønner, krydderurtesalat og forskellige slags köfte (frikadeller)
De saltbagte kartofler er her serveret med vilde ris. Men de kan naturligvis spises til mange andre ting som frikadeller, postejer, gratiner, bønner, linser etc
Det blev også virkelig godt, og mætter langt bedre end alm kedelige hvide ris. Hvis man er mere til brune ris, ville jeg anbefale at du bruger nogle brune bønner i stedet for linser, så det passer med kogetiden
Kan spises med en saftig grøn salat. Blend nu bønner, kikærter, æggeblomme, olie, mel samt kryddersalt sammen, og form herefter massen til små frikadeller
Start med at lave dressingen, ved at blande alle ingredienser sammen. Dræn bønnerne (hvis det er bønner på dåse - ellers koges bønnerne i en time) og mariner dem i dressingen og lad det stå på køl (gerne en times tid)
læs mere Salat med edamame bønner og gedeost. læs mere Frikadellermed kold kartoffelsalat. Du kan jo også tage en lille grill eller en engangsgrill med dig – du skal så bare lige sikre dig, at du må tænde ild, dér hvor du bestemmer dig for, at I skal spise