Med kammuslinger som hovedret opskrifter

Kammuslinger & Ærter

Kammuslinger & Ærter

Vi starter med forretten. Der er nogen som har fået en lækker menu i weekenden. Hovedret. Laks - Tigerrejer - Kammuslinger - Ærter
Kammuslinger med parmaskinke :)

Kammuslinger med parmaskinke :)

Som tilbehør. Dup kammuslingerne tørre med køkkenrulle og hæld en smule olie i et ildfast fad og sæt dine kammuslinger derpå
Kammuslinger & Ærter

Kammuslinger & Ærter

Vi starter med forretten. Der er nogen som har fået en lækker menu i weekenden. Hovedret. Laks - Tigerrejer - Kammuslinger - Ærter
NOMA

NOMA

Retten på nedenstående billede er kammuslinger lavet som chips - ultra tynde skiver, og dermed super sprøde
Ærtesuppe

Ærtesuppe

Ærtesuppe medkammuslinger. Til forret, natmad, frokost, og med et godt, rustikt brød til også som en hovedret
Hummerbisque

Hummerbisque

Til nytårsmenuen i år stod forretten på en omgang hummerbisque medkammuslinger. Disse to første retter blev toppet med en dessert, som jeg kalder
Restaurant The Lodge i Vejle

Restaurant The Lodge i Vejle

Valgene ved bordet endte i en rørt tatar, ravioli med hummer, hummerhale på agurk og mayo, jeg selv fik kammuslingermed nudler og korriander
Grisen - Kæber og Filet.

Grisen - Kæber og Filet.

Hold øje med svinekæberne og se efter at de hele tiden er næsten dækket af vand. Skal du have opfrisket forretten kan du følge dette link Kammuslinger & Ærter
Besøg på Köd i Aarhus!

Besøg på Köd i Aarhus!

Kammuslingermed parmaskinke. Vi fik et bord i midten af restauranten og vores tjener kom med lunt foccaciabrød med smør til, rigtig lækkert
Fødselsdagsgave-anmeldelse: Timm Vladimirs Køkken

Fødselsdagsgave-anmeldelse: Timm Vladimirs Køkken

at lave is på et minut med flydende nitrogen. At lave en koncept, hvor man starter en restaurant op, hvor gæsterne selv skal tilberede sin mad kunne umiddelbart virke som et dødfødt projekt
Det spiselige Berlin på 48 timer …

Det spiselige Berlin på 48 timer …

Forretten bestående af kammuslinger stegt til perfektion med wasabi- og soyasauce. I jagten rundt efter maden støder du alligevel utvivlsomt på noget af kulturen, som Berlin som bekendt er proppet med – den bli’r dog kun bedre, hvis du oplever den med en currywurst som følgesvend