½ cm ingefær knold. Jeg bliver loadet op med ekstra vitaminer og sundhed. ½ cm ingefær knold. Og selv den selleri, jeg ellers ikke brød mig om en gang, ryger ned med fornøjelse
Opskriften har jeg fået af min veninde Marina, som er en suveræn dygtig kok og jeg har været så heldig, at få lov til at dele den med jer, som læser med her på bloggen
Vores blomme træ er fuldt med lækre blommer , jeg valgte at lave en marmelade kun til børnene , de har det lidt svært med klumper som de kalder dem , på denne måde glider det lidt lettere ned
De kan sammenlignes med spinat og kan f. Jeg plejede at fordømme dem, men nu er jeg nået til den konklusion, at jeg og min familie med fordel kan spise os igennem dem
Skær broccolien i små mundafrettet stykker, og overhæld den med kogende vand,. læg nudler i bunden af glasset, herefter broccoli, kål og slut af med de strimlet grøntsager
Vi går en (u)hyggelig tid i møde, hvorfor så ikke nyde den med denne velsmagende græskar suppe. Når alle grøntsager er møre, tages gryden af varmen og suppen blendes med stavblender
Opskrifterne er derfor primært herfra, jeg ændrer dog i dem, da det ikke er alle her i huset der er pjattet med en høj grad af bitterhed eller bladselleri
med ris og almindelig karry som her, eller med denne super lækre røde karrypasta, som jeg helt sikkert skal have nogle flere af, næste gang jeg handler
Brand karryen med. En lille knold reven ingefær. Jævnes med maizenamel. Skold glasset og skyld med atamon. Kommes på glas med det samme og stilles køligt