Endnu en skøn salat, som her til aften blev serveret til grillet kylling. Fennikel giver salaten en god lakridsagtig smag, og går rigtig godt sammen med kålen og persillen
Dup kyllingelårene tør med køkkenrulle. Server med reven citronskal og groft brød. Og det er min faste overbevisning, at lækkert porcelæn (ikke nødvendigvis noget, der er dyrt eller ens), nogle dækkeservietter eller måske en smuk dug, et rustikt skærebræt, servietter, små skåle og anden pynt er med til at gøre forskellen på, om servering af det daglige måltid fremstår som en smuk og indtagende oplevelse – eller om det bare bliver endnu en ligegyldig servering
Urtehaven bugner med herlige krydderurter, så lige nu eksperimenterer jeg med nye blandinger. Drysset her smager himmelsk på pasta, fisk, stegte rodfrugter, kylling eller ost
kylling. Det kunne han ikke stå for, så både voksne og babyer blev forkælet med denne lækre fisk. 1/2 fennikel, groftrevet. 1 citron, presset. 1) Kom havtaskerne i en sauterpande sammen med løg, kruspersille, et par grove stykker gulerødder og fennikel, salt og peber. Dæk med vand og hvidvin og damp i ca 20 minutter. 3) Riv 3 gulerødder, hvidkål, 1/4 fennikel og æble på den grove side af et rivejern. 4) Rist hasselnødderne på en pande og hak dem groft med en brødkniv. 6) Bland alle ingredienserne til råkostsalaten sammen med saften fra en citron. 7) Anret salaten på en tallerken sammen med fisken 2 personer. 1/2 fennikel. 1 citron. 1/4 fennikel
Så et par gode lange gåture kan det anbefales at sætte tid af til i weekendprogrammet - til gengæld lover jeg, at forslag til næste uges middagsretter bliver med et minimum af de mindre sunde ting
Server med salat og citron saft. Stykket udskæres ofte uden svær, da spæk laget her er det tykkeste på grisen, men den ældre generation har sikkert tit fået flæskesteg af dette stykke med svær
Smag til medcitronsaft, salt og peber og resten af persillen. Kyllingesuppe på skrog med grøntsager. Kom halvdelen af persillen i, sammen med hvidløg og chili