Jeg kunne spise grydestegt kylling hver dag, det er lig med forår og snart sommer. Fjern herefter stokken og snit resten af kålen fint og læg den i ”skålen” med snittet hoved salat og et væld af friskbælgede ærter
Kom dem på en bradepande med bagepapir. Kyllinge delle. Kom æg og løg i. Tilsidst rugmel , salt og peber. Rødbede Pastinak Gulerod Løg Skrælles og skæres i ca lige store stave
Som dip kan der anvendes sursødsovs og dertil kan der laves en lækker salat. 3, skær kylling i strimler. 4, dyb kylling i æggene og derefter i sesamfrø. 6, top med salt og peber. Kylling, sesamfrø, 2 stk æg, salt og peber
Put de revne grøntsager i en stor skål og rør rundt med æg, vand, husk og olien. Her får I opskriften på de lækreste glutenfri boller, som er perfekte til en sandwich eller bare med smør
Det gør det meget nemmere at at servere, for du skal ikke stå med en varm kylling som skal parteres. Ovnbagte kartofler skåret i både og rødkålsalat med frugt og mandler