Med lakridssirup og lakridspulver opskrifter

Lakridssirup

Lakridssirup

Jeg er nemlig ikke med på "lakridsbølgen" der raser for tiden. -) Jeg har før lavet hindbærsirup og vaniljesirup - de er helt klart favoritterne i forhold til lakridssiruppen
Havregryns æg m. lakrids

Havregryns æg m. lakrids

Herefter trilles massen til kugler, eller æg og overtrækkes med hvid chokolade og drysses til sidst medlakridspulver
Rabarberkage med marengs

Rabarberkage med marengs

Kompotten er færdig, når den føles godt fast/tyk (rabarberstykkerne behøver ikke at blive kogt helt ud, det er kun ekstra lækkert med rabarber stykker)
ISLAGKAGE med lakrids og hindbær

ISLAGKAGE med lakrids og hindbær

Kom en ring af lakridssirup oven på hindbærisen. Varm den op i en gryde med fløde, havsalt oglakridspulver indtil karamellen er opløst, og cremen er ensartet
Favorit dadelkugler med lakrids

Favorit dadelkugler med lakrids

Denne gang har jeg lavet dem med lidt kokos, kakao oglakridspulver. med nutella og ristede nødder eller mørk chokolade og kokos eller appelsin, peanutbutter og mørk chokolade - og de smager alle fantastisk godt
Kransekagen til nytår

Kransekagen til nytår

) Opskriften på kransekagetoppe er inspireret af Twin Food, dogmed lidt ændringer. Jeg lavede stænger med nougat sidste år, men i år blev det til kransekagetoppe, som jeg synes bedre om pga
Lakridsfudge

Lakridsfudge

Massen sætter sig hurtigt, så hæld den i et fad med bagepapir, og glat det ud. Når det koger hældes lakridssirup i
#15. december - lakridsfudge

#15. december - lakridsfudge

Jeg har luret med ved mange bloggere, når de har fremstillet fudge, så da der var tilbud på kondenseret mælk i Fleggaard, var der ingen undskyldning for mig længere
Brombærkompot med lakrids {OPSKRIFT}

Brombærkompot med lakrids {OPSKRIFT}

En opskrift på brombærkompot med lakrids, som jeg deler med jer i dag, kan bruges til lidt af hvert – her blev det tilbehør til havregrød, skyr og ostemadder, men et par alternative hindbærsnitter blev også produceret
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

endelig være med at bruge andet end fløde til den – det smager altså. lakridsprodukter fra Johan Bülow såsom lakridspulveroglakridssirup
Hindbærtærte med lakrids og appelsin

Hindbærtærte med lakrids og appelsin

Pensl de afkølede mørdejsbunde med et helt tyndt lag salt lakridssirup på bunden. Varm fløden op til lige under kogepunktet sammen medlakridspulveret – rør det sammen til der ikke er flere klumper lakrids tilbage