Svensk pølseret fra Sverige – nej, svensk pølseret er pæredansk, og man ved ikke helt hvorfra navnet stammer – altså pølseret er jo nemt nok, det er jo en ret medpølser i, men hvor Sverige kommer ind i billedet, det er ikke rigtig til at sige med sikkerhed
Koteletterne krydderes med salt og peber, hvor efter de brunes på en stegepande på begge sider. Herefter lægges de i et ovnfast fad, og pølserne ovenpå
Vi havde bestemt os for at grille, og regnede bestemt med, at vi kunne sidde i haven. barbecuemarinerede nakkekoteletter, ribeyebøffer, hakkebøffer, hotwings og forskellige slags pølser
Disse muffins er inspireret af en opskrift jeg har fundet på Der er ikke kød i, men hvis du har lyst, kan du sagtens komme lidt skinke eller bacon eller pølse eller andet kød i
cocktailpølser. Det kommer forhåbentlig til, at passe med, at der er rester til imorgen aften, hvor kæresten er alene hjemme, for jeg skal nemlig i biffen med et par veninder
Det smager så godt at det er blevet et kært barn med mange navne, for millionbøf bliver også kaldt kødsauce/-sovs, bolognese – som jeg nu nok vil vove den påstand at det er en luksusudgave af millionbøf – og så det knapt så flatterende navn, væltet lokum – vidste du i øvrigt at lokum kommer af det latinske locus som betyder sted
Retten kan selvfølgelig også lages med annen type skinke eller pølser. Dagens middag er rester av søndagsmiddagen, bayonneskinke som i sommer går under navnet sommerskinke
Det er en nem måde at få brugt sine rester i køleskabet , man kan bruge alt i kartoflen , evt rejer , pulled pork , bacon , pølser , kebab , skinke , kalkun , kylling osv osv
Jeg tog dem med på arbejde til mine kollegaer og de var helt vilde med dem. Kagemassen skal sættes i køleskabet til den er helt fast, herefter skal du trille den til en aflang pølse, men kan også deles i to pølser