Med pecorino opskrifter

Moussaka

Moussaka

Traditionelt er retten med kartofler og becahmel, men det er lykkedes at lave en udgave der koemmr ret så tæt på originalen helt uden de to velkendte ingredienser
Grøn pesto

Grøn pesto

Med dagens høst. ½ tsk sydesalt Krydderurterne deles i mindre stykker og hakkes i en minihakker sammen med ost, pinjekerner, olie og salt
Gratinerede ansjoser – acciughe gratinate

Gratinerede ansjoser – acciughe gratinate

Friske ansjoser er ikke altid nemme at finde i Danmark og dyrere er de også, men de smager skønt, så tøv ikke med at prøve dem, hvis du finder dem friske hos din fiskehandler
Æble-pærechutney

Æble-pærechutney

Kom alle ingredienserne i en stor gryde, bring dem i kog og lad dem snurre uden låg i ca. en times tid
Pasta med svinemørbrad i flødesauce

Pasta med svinemørbrad i flødesauce

Denne gang fik vi pasta og en håndfuld revet pecorino ost til, man kan også bruge parmesan. Den nemmeste opskrift man kan lave er vist rester Den anden dag fik jeg lavet en stor portion svinemørbrad i flødesauce og hold da op hvor bliver det bare ved med at smage godt
PESTO med basilikum ♫

PESTO med basilikum ♫

En av de vanligste variantene, den genovesiske pestoen, består av basilikum, hvitløk, pinjekjerner, olivenolje og like deler av ostene parmesan og pecorino
Nytår og en dejlig salat med bagte pastinakker

Nytår og en dejlig salat med bagte pastinakker

pecorino eller anden tør ost. Julen og nytåret har været fyldt med familiesamvær og hygge. Ikke fordi jeg er blevet vegetar som sådan, jeg er bare stadig mest vild med grønsager og alle de muligheder der er
Persillepesto

Persillepesto

Osten kan udskiftes med en hvilken som helst anden ost – pecorino, manchego eller sågar cheddar – dog skal den have en vis fasthed
Rødbetepesto

Rødbetepesto

Pesto med ovnsbakte rødbeter er definitvt en vri på en moderne klassiker som er verdt å merke seg. Ha solsikkekjerner, basilikum, hvitløk og parmesan i kjøkkenmaskinen sammen med rødbetene og kjør til grov mos
Calzone

Calzone

Herefter slog jeg to æg ud over – et i hver side – dryssede med salt og dryssede med mere revet mozzarella og gav den et par klatter gorgonzola
Pasta med tomat og auberginer – pasta alla norma

Pasta med tomat og auberginer – pasta alla norma

I mangel af denne kan du også bruge ost af typen Parmigiano Reggiano eller Pecorino Romano. Denne simple pastaret med tomatsovs og fritterede auberginer er en egnsret fra Sicilien, nærmere bestemt byen Catania