Med pecorino opskrifter

37 Gem
Pasta med tomat, pancetta, pecorino og parmesan | Pasta all'amatriciana

Pasta med tomat, pancetta, pecorino og parmesan | Pasta all'amatriciana

Pasta med tomat, pancetta, pecorino og parmesan (ca.  Sugo all'amatriciana er egentligt bare en simpel pastasauce med tomat, løg, pancetta og chili, men den skal ikke undervurderes
5 Gem
Spinatsalat med pærer, pecorino og pinjekerner mm.

Spinatsalat med pærer, pecorino og pinjekerner mm.

Forleden lavede jeg en salat med spinatblade, den første squash fra haven, pærer i tern, pecorino ost, rosiner og pinjekerner
3 Gem
Hvad er forskellen på Parmigiano og Pecorino ?

Hvad er forskellen på Parmigiano og Pecorino ?

Fødevarer Parmesan eller Pecorino – det vrimler med navne på italienske oste og ofte minder de om hinanden i konsistens og ikke mindst i udseende
0 Gem
Hvad er forskellen på Parmigiano og Pecorino ?

Hvad er forskellen på Parmigiano og Pecorino ?

Parmesan eller Pecorino - det vrimler med navne på italienske oste og ofte minder de om hinanden i konsistens og ikke mindst i udseende
43 Gem
Persillepesto

Persillepesto

Osten kan udskiftes med en hvilken som helst anden ost – pecorino, manchego eller sågar cheddar – dog skal den have en vis fasthed
25 Gem
Hjemmelavet pasta og ravioli med spinat

Hjemmelavet pasta og ravioli med spinat

Bland ricotta, revet pecorino og spinat i en skål og smag til med salt/peber. I stedet for denne opskrift med spinat kan man f
16 Gem
Pasta med svinemørbrad i flødesauce

Pasta med svinemørbrad i flødesauce

Denne gang fik vi pasta og en håndfuld revet pecorino ost til, man kan også bruge parmesan. Den nemmeste opskrift man kan lave er vist rester Den anden dag fik jeg lavet en stor portion svinemørbrad i flødesauce og hold da op hvor bliver det bare ved med at smage godt
11 Gem
Pasta med tomat og auberginer – pasta alla norma

Pasta med tomat og auberginer – pasta alla norma

I mangel af denne kan du også bruge ost af typen Parmigiano Reggiano eller Pecorino Romano. Denne simple pastaret med tomatsovs og fritterede auberginer er en egnsret fra Sicilien, nærmere bestemt byen Catania
10 Gem
Traditionel pesto med basilikum – pesto alla genovese

Traditionel pesto med basilikum – pesto alla genovese

Pecorino. En pizza med med pesto er en pizza med pesto – enkelhed er som altid kodeordet. sammen med spelt, kartofler og grønne bønner eller som ekstra smagsgiver i en minestrone
9 Gem
Gratinerede artiskokker – carciofi gratinati

Gratinerede artiskokker – carciofi gratinati

Varm olivenolie på en pande, og svits artiskokkerne sammen med løget og persillen ved middelhøj varme, indtil de er bløde (men ikke udsmattede)
7 Gem
Fyldte tomater med svampe og quinoa

Fyldte tomater med svampe og quinoa

Med så store tomater var det oplagt at fylde dem med et eller andet spændende. Med salat og/eller brød til kan de fyldte tomater sagtens gøre det ud for et måltid
7 Gem
Æble-pærechutney

Æble-pærechutney

Kom alle ingredienserne i en stor gryde, bring dem i kog og lad dem snurre uden låg i ca. en times tid
5 Gem
Gratinerede ansjoser – acciughe gratinate

Gratinerede ansjoser – acciughe gratinate

Friske ansjoser er ikke altid nemme at finde i Danmark og dyrere er de også, men de smager skønt, så tøv ikke med at prøve dem, hvis du finder dem friske hos din fiskehandler
4 Gem
Nytår og en dejlig salat med bagte pastinakker

Nytår og en dejlig salat med bagte pastinakker

pecorino eller anden tør ost. Julen og nytåret har været fyldt med familiesamvær og hygge. Ikke fordi jeg er blevet vegetar som sådan, jeg er bare stadig mest vild med grønsager og alle de muligheder der er
4 Gem
Pasta med små friske tomater – pasta con pomodorini freschi

Pasta med små friske tomater – pasta con pomodorini freschi

Bland sovsen med pastaen, lige inden du serverer med revet parmesanost eller Pecorino Romano og et ekstra stænk af ekstra jomfru olivenolie
3 Gem
Panering af karbonader på en ny måde

Panering af karbonader på en ny måde

Det kan godt blive en tand for meget af det gode med flæskesværspaneringen, og derfor har jeg arbejdet på en anden "lettere epokegørende" måde at panere på
3 Gem
Rucola pesto

Rucola pesto

Kom bladene i en blender sammen med pinjekerner, pillet fed hvidløg, revet parmesan, revet pecorino, salt og en smule olivenolie
3 Gem
Grøn pesto

Grøn pesto

Med dagens høst. ½ tsk sydesalt Krydderurterne deles i mindre stykker og hakkes i en minihakker sammen med ost, pinjekerner, olie og salt