Med pecorino opskrifter

Persillepesto

Persillepesto

Osten kan udskiftes med en hvilken som helst anden ost – pecorino, manchego eller sågar cheddar – dog skal den have en vis fasthed
Minestronesuppe

Minestronesuppe

Smag til med salt og peber og server den rygende varme suppe med godt brød til og et drys af frisk persille samt evt en god pecorino til at rive over
Hjemmelavet pasta og ravioli med spinat

Hjemmelavet pasta og ravioli med spinat

Bland ricotta, revet pecorino og spinat i en skål og smag til med salt/peber. I stedet for denne opskrift med spinat kan man f
Calzone

Calzone

Herefter slog jeg to æg ud over – et i hver side – dryssede med salt og dryssede med mere revet mozzarella og gav den et par klatter gorgonzola
Moussaka

Moussaka

Traditionelt er retten med kartofler og becahmel, men det er lykkedes at lave en udgave der koemmr ret så tæt på originalen helt uden de to velkendte ingredienser
Minestronesuppe

Minestronesuppe

Smag til med salt og peber og server den rygende varme suppe med godt brød til og et drys af frisk persille samt evt en god pecorino til at rive over
Pasta Amatriciana

Pasta Amatriciana

Start med at snitte den friske peperoncino fint, samt skær pancetta i smalle strimler. Revet Pecorino Romano, eller Parmesanost

Pasta med svinemørbrad i flødesauce

Denne gang fik vi pasta og en håndfuld revet pecorino ost til, man kan også bruge parmesan. Den nemmeste opskrift man kan lave er vist rester Den anden dag fik jeg lavet en stor portion svinemørbrad i flødesauce og hold da op hvor bliver det bare ved med at smage godt
Pasta med tomat og auberginer – pasta alla norma

Pasta med tomat og auberginer – pasta alla norma

I mangel af denne kan du også bruge ost af typen Parmigiano Reggiano eller Pecorino Romano. Denne simple pastaret med tomatsovs og fritterede auberginer er en egnsret fra Sicilien, nærmere bestemt byen Catania
Fyldte tomater med svampe og quinoa

Fyldte tomater med svampe og quinoa

Med så store tomater var det oplagt at fylde dem med et eller andet spændende. Med salat og/eller brød til kan de fyldte tomater sagtens gøre det ud for et måltid
PESTO med basilikum ♫

PESTO med basilikum ♫

En av de vanligste variantene, den genovesiske pestoen, består av basilikum, hvitløk, pinjekjerner, olivenolje og like deler av ostene parmesan og pecorino
Lasagne al pesto

Lasagne al pesto

Det er vigtigt at bruge en pesto af høj kvalitet med lav syrlighed. Pecorino Romano. Hvis du laver din egen pesto til lasagnen, så brug en god olivenolie – og hold lidt igen med hvidløg
Æble-pærechutney

Æble-pærechutney

Kom alle ingredienserne i en stor gryde, bring dem i kog og lad dem snurre uden låg i ca. en times tid