Pasta med tomat, pancetta, pecorino og parmesan (ca. Sugo all'amatriciana er egentligt bare en simpel pastasauce med tomat, løg, pancetta og chili, men den skal ikke undervurderes
Traditionelt er retten med kartofler og becahmel, men det er lykkedes at lave en udgave der koemmr ret så tæt på originalen helt uden de to velkendte ingredienser
Pecorino. En pizza medmed pesto er en pizza med pesto – enkelhed er som altid kodeordet. sammen med spelt, kartofler og grønne bønner eller som ekstra smagsgiver i en minestrone
Denne gang fik vi pasta og en håndfuld revet pecorino ost til, man kan også bruge parmesan. Den nemmeste opskrift man kan lave er vist rester Den anden dag fik jeg lavet en stor portion svinemørbrad i flødesauce og hold da op hvor bliver det bare ved med at smage godt
I mangel af denne kan du også bruge ost af typen Parmigiano Reggiano eller Pecorino Romano. Denne simple pastaret med tomatsovs og fritterede auberginer er en egnsret fra Sicilien, nærmere bestemt byen Catania
Med så store tomater var det oplagt at fylde dem med et eller andet spændende. Med salat og/eller brød til kan de fyldte tomater sagtens gøre det ud for et måltid
En av de vanligste variantene, den genovesiske pestoen, består av basilikum, hvitløk, pinjekjerner, olivenolje og like deler av ostene parmesan og pecorino
Det er vigtigt at bruge en pesto af høj kvalitet med lav syrlighed. Pecorino Romano. Hvis du laver din egen pesto til lasagnen, så brug en god olivenolie – og hold lidt igen med hvidløg