Med pocheret æg opskrifter

Pocheret æg

Pocheret æg

S. å. b. l. e. v. d. r. a. t. p. o. c. h. æ. g. i. ,. s. k. n. j. f. m. ø. M. y. u. ). D. ". P. K. 3. 1. L. R. F. . Æ. H. w. I. z. C. O. G. E. N. B. n l
Pocheret æg i Portobellosvamp

Pocheret æg i Portobellosvamp

Kombinationen mellem portobellosvampens konsistens og det pocherede æg'scremede og fyldige afrunding, får retten til at smage og ligne en "gourmet-ret"
Pocheret æg i portobellosvamp

Pocheret æg i portobellosvamp

Kombinationen mellem portobellosvampens konsistens og det pocherede æg'scremede og fyldige afrunding, får retten til at smage og ligne en "gourmet-ret"
Skidne æg

Skidne æg

Skidne æg er en lækker påskeret med et knap så lækkert navn. Smag til med salt og peber. Om det så er blødkogt, smilende, pocheret eller spejlæg – som vel og mærke ikke har været udsat for den helligbrøde at blive vendt under stegningen – er mindre vigtigt
Pocheret torsk (mere mørt kød får du ikke) !

Pocheret torsk (mere mørt kød får du ikke) !

Du kender sikkert metoden medpocheretæg. Pocheret torsk med ramsløg. Du ved, at du har valgt den rigtige uddannelse, når du bruger en hel dag i køkkenet sammen med en kok, og bliver inspireret
Shakshuka

Shakshuka

Krydr æggenemed salt og peber. Det mest almindelige at bruge til at ”pynte”/krydre med til sidst er koriander, men jeg har det lidt stramt med frisk koriander da jeg synes det smager meget parfumeret, så derfor bruger jeg mynte i stedet