Hak mandlerne groft og vend dem med de rårosenkålsblade og citronsaft. Læg en smule af den rå salat og mandler omkring og giv lidt af den indkogte sauce over
Vi spiser rigtigt meget rå grønkål og rosenkål i salater- for det er utroligt let, at lave en lækker salat og variere den med hvad der er i køleskabet og samtidig få ryddet op i køleskabet
På billedet her har jeg serveret rosenkålmed bacon og kastanjer, en hvid sauce og kogte kartofler. Hamburgerryg – Kogt hamburgerryg med stuvede grøntsager af en art og kogte kartofler det var én af de retter, der godt kunne blive serveret i mit barndomshjem, når der kom gæster eller en søndag, hvor der skulle lidt ekstra lækkert på menuen
Søndag fik vi voksne frikadellerne sammen med en salat af rosenkål, gulerødder og saltede cashewnødder, og salaten blev spicet op med en vinaigrette med hvidløg, ingefær og koriander
Denne rosenkålssalatmed granatæble, avokado, forårsløg og lidt iceberg – tog ingen tid at lave. Men rå / frisk rosenkål i salater, det er bare lækkert og nemt
Her er rosenkålenerå, og i rigtig smukt selskab med parmesan og citron. RosenkålCitronerParmesanGod olivenolieSalt, peberDu starter med at skære stokken af rosenkålene, soignere dem og vaske dem grundigt i koldt vand