Den varme creme kommes i en skål og sættes på køl til dagen efter med film over (filmen skal helt ned og røre cremen, så den ikke trækker skind eller danner kondens)
Læg kartofler i et ovnfast fad, vend med lidt olie og krydr med salt og peber. Rør creme fraiche med citronsaft og basilikum og krydr med salt og peber
Start med at fjerne skind fra chorizopølsen og skære den i små tern. Den har ikke den samme luftighed som en blomkålsgratin, men den er til gengæld fyldt med blomkål og bliver sprød på toppen og cremet i midten
Nu tænker du måske at så kan det ikke lade sig gøre at både kyllingens lår og bryst bliver saftigt, men det kan det hvis du smører din kylling og/eller fylder den med lækkerier under skindet sådan som det er tilfældet med denne lækre, helstegte kylling med krydderurter
Smid kyllingen i, som er skåret i mundrette stykker, sammen med spidskommen. Skær løgene i tynde skiver, og smid dem i wok/gryde sammen med den resterende del af ghee’en
Ja indrømmet – jeg er normalt ikke særlig vild med fisk. Den dampede torsk beholder saft og med den rette mængde revet limeskal, chili og korriander så fremstår torsken som et rigtig fint, smagfuldt og delikat stykke fisk