Med skind opskrifter

Forskellige "skind" i stolene

Romantisk morgenmad og hjertetoast med æg. besøg i den hyggelige Munkholm Zoo med deres moster, onkel og niece
Laks med sprødt skind

Laks med sprødt skind

S. k. i. n. d. e. t. p. å. l. a. s. b. v. r. f. ,. m. h. ø. 2. 0. -. 3. u. g. D. o. V. T. B. æ. N. y
Othello – kagen over alle lagkager!

Othello – kagen over alle lagkager!

I dag fylder min ældste søn 21 år. Nu kan han kalde sig ‘voksen’ i de fleste dele af verden, men for mig vil han altid være ‘min lille dreng’
Hvad er en "rumlepot"?

Hvad er en "rumlepot"?

Jeg kan stadig ikke forstå, hvordan en kylling kan få sprødt skind, når den står i sådan en med låg på
Bagt pasta med blomkål, chorizo og ost

Bagt pasta med blomkål, chorizo og ost

Start med at fjerne skind fra chorizopølsen og skære den i små tern. Den har ikke den samme luftighed som en blomkålsgratin, men den er til gengæld fyldt med blomkål og bliver sprød på toppen og cremet i midten
Kylling i ovn

Kylling i ovn

Nu tænker du måske at så kan det ikke lade sig gøre at både kyllingens lår og bryst bliver saftigt, men det kan det hvis du smører din kylling og/eller fylder den med lækkerier under skindet sådan som det er tilfældet med denne lækre, helstegte kylling med krydderurter
Chicken Karahi

Chicken Karahi

Smid kyllingen i, som er skåret i mundrette stykker, sammen med spidskommen. Skær løgene i tynde skiver, og smid dem i wok/gryde sammen med den resterende del af ghee’en
Dampet torsk i ovn med lime på kål

Dampet torsk i ovn med lime på kål

Ja indrømmet – jeg er normalt ikke særlig vild med fisk. Den dampede torsk beholder saft og med den rette mængde revet limeskal, chili og korriander så fremstår torsken som et rigtig fint, smagfuldt og delikat stykke fisk
Sesammarineret kylling

Sesammarineret kylling

Nuggets laves på de dårligste rester af en kylling og blendes med overskudsrester som skind, knoglemarv osv
Gai Pad (sådan cirka)

Gai Pad (sådan cirka)

Lad det få farve på begge sider, men lad være med at røre rundt i det konstant, for så køler du bare wokken for meget af