Med touch of taste opskrifter

Rødvinssauce

Rødvinssauce

Kom "siruppen" i gryden sammen med bouillon og de øvrige ingredienser. 1 spsk koncentreret kalvebouillon, fx touchoftaste. 1 tsk groft salt. Antal portioner 1 person 2 personer 4 personer 6 personer 8 personer Vælg 4 dl halvtør rødvin, fx côtes du rhône 2 spsk hvedemel 4 dl letmælk 25 g smør 1 spsk koncentreret kalvebouillon, fx touchoftaste 1 spsk blade af frisk timian 1 tsk groft salt friskkværnet peber kulør
Raspberry Macarons Recipe

Raspberry Macarons Recipe

Add freeze-dried raspberry powder and press mixture through a fine sieve and into a medium sized bowl
Dulcey Blond Chocolate Macarons

Dulcey Blond Chocolate Macarons

Mix the cane sugar and water in a small saucepan and put in on medium heat. When your caramel macarons are dry enough for you to touch them without them sticking, they are ready for baking
Lazy Cat Kitchen

Lazy Cat Kitchen

If the mixture is still too dry add a touch more oil and maple syrup until the dough comes together easily

Udsalg på fint børnetøj

MINI A TURE tager udgangspunkt i vores skandinaviske rødder krydret med en tydelig international design profil
Homemade Ravioli With Ricotta & Spinach

Homemade Ravioli With Ricotta & Spinach

en af dem med både fløde, smør og parmesan. Put them aside as you go – preferably in an air tight container sealed with parchment paper, so the ravioli do not touch each other

Gratineret løgsuppe

Sæt løgene i et ovnfast fad med låg. TouchofTaste kalvefond. Så abonnér på vores nyhedsbrev og få gratis guiden "Genvej til sund mad" med masser af inspiration til, hvordan du gør din daglige madlavning mere fedtfattig og meget sundere, uden at det går ud over smagen

Andesauce

TouchofTaste andefond. 2 spsk. andefedt. 3 spsk. mel. 3 dl vand. Stegesky fra anden. 1 dl piskefløde

Skinkesteg med hvidløg og porrer

grøntsagsfond (TouchofTaste). Medisterpølsemed forlorne flødekartofler. Skræl kartoflerne, og kog dem i letsaltet vand

Fransk Oksegryde

TouchofTaste Oksefond med rødvin.   450 g oksekød i tern eller strimler. 8 skalotteløg. 150 g bacon. 10-12 champignoner

Kylling i indonesisk sauce

1/2 dl TouchofTaste kyllingefond. 4 stk. Kyllingebryst. 10 tørrede abrikoser. 3-4 skalotteløg. 1 lille ds. ananas

H

The neeps are mashed turnip or swede, with a little milk and allspice added, whereas the tatties are creamed potatoes flavored with a little nutmeg

Kylling i gul karry

½ dl TouchofTaste kyllingefond rørt op i 1,5 dl vand. 1 stort løg i skiver. 400 g kylling i strimler. 250 g wok grøntsager efter eget valg (sukkerærter, gulerødder eller Blue Dragon bambusskud)

Gratineret løgsuppe

Sæt løgene i et ovnfast fad med låg. TouchofTaste kalvefond. Gratis madplan hver uge med inspiration, tips og tricks til en sund livsstil