En traditionel Mugcake er ret fed, og indeholder både mel, smør og sukker, men denne herlige sag er uden tilsat sukker, uden smør og uden mel (medmindre du vil have lidt bagepulver i dine kager)
Rør smørret med en håndmixer i en stor skål, tilsæt sukkeret og pisk grundigt. sukker. I en anden skål blander du mel, kakao, salt og bagepulver, rør detgrundigt igennem, eventuelt med et piskeris
Mel og bagepulver blandes og sigtes ned i dejen. Jeg havde en utrolig dårlig hukommelse, da jeg skulle handle ind til kagen, så jeg fik aldrig købt den lyse chokolade, som opskriften siger, men derimod mørk - og rigtig mørk - chokolade
Bland mel, salt, bagepulver og kakao sammen i en skål. Måske ønsker du at komme lidt mere mælk i eller lidt mere flormelis for at ramme den rigtige konsistens (en god tyk glasur)
Pisk smør, mælk/fløde, salt og vaniljesukker. Pisk smør, sukker og vaniljesukker lyst og luftigt. Bland mel, kakao, bagepulver og salt i en anden skål, og hæld det derefter lidt ad gangen i smørblandingen, mens du pisker ved laveste hastighed