Jeg kan i hvert fald se, at mange af jer ønsker flere supper, vegetarisk eller eksotisk mad og opskrifter på sunde kager, så det må jeg jo hellere kigge lidt på
mexicanske quesadillas. Denne gang har jeg givet mig i kast med en af mine favorit-kager. Hvis du sætter kagen på køl igen efter at have pyntet med chokoladeganachen, så sætter toppen sig
Mexicansk chorizogryde. Når vejret er så trist som det er i dag må man godt synde lidt Og da det forlød at der måske var et hold venner som ville kigge forbi, ja så var det jo oplagt at bage en kage
Lørdag aften spiste vi en slags mexicansk kalkunburger med nachos. Vi sad og så Kagekampen i tv. Jeg bager da tit rødbede-chokolade-kage… Er det virkelig ukonventionelt og svært
Vi spiste lækker mexicansk mad, drak lækre drinks som Ida stod for, og i gave havde os der var med fra klassen, købt hende en smuk halskæde og et Emmerys kort, som jeg er sikker på at hun nok skal få gjort kål på hurtigt
Huevos rancheros – mexicansk comfort food. Min søster fangede blandt andet dette billede af mig, imens jeg stod og knipsede billeder af solbær mazarinkagen
Valget til weekendens dessert faldt på en Sachertorte kage med hjemmelavet hindbærsyltetøj. 4 tortillas (mexicanskepandekager)2 dåser flåede tomater1 lille dåse tomatpuré300 g mørk chokolade1 lille pakke brunt farin1 pakke kakaopulver1 pakke mandelmel1 glas hindbærmarmelade (kan også laves selv, se opskriften her)Vildt fondBasisvarer
Mexicanske quesadillas med salami, avocado og ost / Deluxe lakseroulade med spinat / Kaffe cheesecake med chokolade og saltkaramel / Bagt svampe bygotto med parmaskinke
Dette er en mexicansk-inspireretkage med chokolade, som står super godt til stærk kaffe. Sæt ovnen på 175 grader og smør en kageform (helst i størrelsen 21x21x5). Bag kagen i ovnen i 35 – 40 min
Herefter bevæger vi os over til Latinamerika med mexicanske sopapillas (spanskrør kaldes de ofte her nordpå) og majsbrød med jalapenos – for tag ikke fejl