Det første du bør overveje at ændre ved din traditionelle mexi menu, er kødet. Mexicansk… Findes der noget bedre end at smovse løs i mexicanske lækkerier
Opskriften er langt fra en mexicansk original, men en low carb udgave lavet med tykke kikærtetortillas frem for hvedetortillas – og med fyld inspireret af hvad køleskabet havde og byde på
I denne uge er der derfor fokus på dette, og du kan finde alt muligt lækkert som spinat-æggewrap med avocado og laks, risnudler med edamamebønner og kokos-peanutsauce eller mexicanske quesadillas
Jeg foreslår en mexicansk lasagne med kål og chorizo. Det er, hvad menuen står på i dag. Det er tid til den tilbagevendende (hveranden) søndagstradition
I aften skal vi have resterne fra den mexicanskemenu, og forhåbentlig når det også omkring bloggen. I går aftes havde vi et vennepar, Mads og Majken og deres søde datter Karla, til drinks og mexicansk mad på terrassen
Når vi har mexicanske wraps på menu’en laver jeg altid fyld, tomatsalsa og quacamole fra bunden af friske råvare, men brødende er det eneste jeg har købt færdigt
I dag står den på mexicanske enchiladas med kylling og ost. Der er ultranem aftensmad på menuen i dag. Før jul delte jeg en madplan med fokus på mine favoritter lige nu, og det gav mig ideen til, at denne uges madplan skulle have temaet
Huevos rancheros – mexicansk comfort food. Vi fik blandt en 3 retters Michelin menu for kun 250 kroner pr person, hvor desserten lød ‘bitter chokolade, passionsfrugt, kaffe’ (du kan se et billede her)