Opskrifterne på kagerne lægger jeg ud i særskilte indlæg. Valget faldt på mexikanske pandekager medoksekød, en blandet salat, tortillachips og en hjemmelavet salsa
Det kan godt være det er midt i juletiden, men specielt julede er vi nu ikke (ja ok, der kommer dog en julemenu senere, kan jeg godt afsløre…), så vi lavede mexikanske tacos for nylig, med en bland selv buffet af tilbehør
Den chili con carne der er mest almindelig her i Danmark, har ikke så meget med den mexikanske opskrift at gøre, men er mere tex-mex inspireret (og gjort mindre stærk, så danskere rent faktisk kan spise den)
Denne mexikanske salsa er meget nemt at lave, så hod dig ikke tilbage, men husk på at den er stærk. Blend de grillede tomater, hvidløg og løg i en foodprocessor sammen med den bløde Chipotle
Jeg ville så til gengæld lave noget rigtig lækker mad til dem, og valget faldt på bløde mexikanske pandekager, enchiladas, medoksekødstern, ost, guacemole og creme fraiche
6 stk Mexikanske pandekager. 500 g Oksekød, middelfedt. Guacemole. Snit løgene meget fint. Udkern tomaten så alt det 'våde' tages væk og skær resten i små stykker