Middag fredag aften opskrifter

Så blev det fredag

Så blev det fredag

Det er også pigeaften, Thomas er nemlig i Riga, og kommer som planlagt ikke hjem i aften, men først i morgen formiddag
Hjemmebagt franskbrød

Hjemmebagt franskbrød

Nybagt brød er noget af det bedste. Ikke mindst et lækkert, blødt hjemmebagt franskbrød, som smager ekstra godt, mens det stadig er lunt og skorpen er sprød
Jordbærtærte med flødecreme og marcipan

Jordbærtærte med flødecreme og marcipan

Jeg kunne spise jordbær(tærte) morgen, middag og aften, hvis det skulle være. Så er der fredagskage. Selv om jeg faktisk har snydt lidt og servede den i går til dessert efter en hyggelig grillaften
ugens menu uge 50 2012 – grøn julemiddag

ugens menu uge 50 2012 – grøn julemiddag

Maden juleaften er noget, der kan få sindene i kog i mange familier. årets store middag. Jeg finder det dog praktisk netop denne aften at spise noget, der ligner dét eventuelt kødspisende gæster spiser
Gulerodskage med ostecreme

Gulerodskage med ostecreme

Imorgen formiddag ligger Oskar og jeg ud med et længe ventet besøg af legekammeraten Viktor og hans mor, hvilket simpelthen bliver så skønt
Så rigeligt med smør

Så rigeligt med smør

Fredagformiddag var afdelingen på barselbesøg hos en Kollega som i starten af august fik en lille dreng
Banke banke bøf......

Banke banke bøf......

Hvis Oskar har tænkt sig, at sove en god lur om formiddag så tror jeg, at jeg skal en tur i køkkenet
Kødboller i tomatsovs

Kødboller i tomatsovs

Louise kom forbi i formiddags med lækkert brød fra Emmerys og så formåede vi, at fordrive et par timer eller tre med at få vendt verdenssituationen
Tapas-rester

Tapas-rester

Det var en rigtig dejlig og hyggelig eftermiddag/aften vi havde, og det var skønt bare, at kunne snakke, spise og se håndbold
Opskrift på spidskålssalat med æble og sesam

Opskrift på spidskålssalat med æble og sesam

I aften er jeg inviteret til middag inde på Nørrebro hos en god veninde og hendes kæreste. Jeg skal netop til at sætte tænderne i resterne fra gårdsdagens middag
"Åben" ravioli med svampe, fløde og sprød chorizo

"Åben" ravioli med svampe, fløde og sprød chorizo

Lige i dag har vi herhjemme virkelig nydt, at vi stadig har en dreng som sover til middag. Fredagensaftensmad blev denne "åbne" ravioli med lækre portobello svampe, østershatte og sprød chorizo
Det er risengrød........

Det er risengrød........

Aftensmaden i aften blev i stedet for "fiskefingre" risengrød, men det endte med at Oskar ingen ting ville spise og ovenikøbet ville han ikke engang smage den lækre hindbærsaft, vi havde købt på "Sweets-festival" søndag formiddag

50 år

Fredagaften ankom alle vores børn, svigerbørn (den ene svigersøn, ankom dog først lørdag formiddag) og Cleo