Smelt forsigtet chokoladen i mikroovnen og fordel den ud over kagen. Dadler, smeltet kokosolie, vanilje og vand blendes til en ensartet blød og cremet masse
nogen foretrækker mikroovnen, andre bruger vandbad eller et marmorbrod. (det giver et rigtig godt resultat hvis du koger en halv stang vanilje sammen med fløden) Hak chokoladen, bland det i den varme fløde og stil det på køl i en skål til næste dag
Man kan med fordel også varme det i mikroovnen. Jeg kan godt lide smagen, men man skal ikke forvente det smager af en café-smoothie lavet på frisk frugt, skyr, mælk og vanilje
Server lun (kan efterfølgende lunes lidt i ovn/mikroovn) med en klat vaniljeis og lidt drys. Jeg serverede den med en kugle ISIS vaniljeis, hakkede mandler og chokolade samt kokoschips
derefter smeltes de i mikroovnen (tager meget kort tid), og blandes med bærblandingen - det gøres ved først at blande lidt bærmasse i husblassen for at få samme temperatur, inden husblassen røres i bærene