Som tilbehør lavede vi en salat af en rest kogte nye kartofler og hakkede rødløg i en mild olie/eddike dressing og en grøn salat af salatblade fra tagrenden i drivhuset og basilikumblade
Lod kødet trække i marinaden i ca. Så det er klart en marinade jeg skal bruge igen. en halv time ved stue temperatur - og det blev virkelig lækkert, og smagte tydeligt igennem i det tilberedte stykke kød
med en mild dressing bestående af følgende ingredienser. Den brugbare del af stegen blev skyllet grundigt og skåret i tern, der blev lagt i en marinade bestående af
Mildt sagt, gik den RENT hjem. Tilmarinaden brugte jeg. Men nu tilkødet. ) Og manden kom med en masse lyde, hvorefter han konkluderede, at jeg burde åbne en restaurant og så ville folk fra nær og fjern strømme til
Den er mild i smagen – men at arbejde med, lidt ala hvidkål. Tilmarinaden brugte jeg (andre spændene krydderier er ligeså fint, kun fantasien sætter grænser)
Fjern kernerne når du vil have den mild, behold kernerne når den skal være lidt stærkere. Kan serveres som dip til mexicanske retter eller bruges som marinadetilkød
Denne ret indeholder meget chili, men man skal ikke lade sig afskrække – den er ikke SÅ vildt stærk – sukkeret mildner den en del, men man skal selvfølgelig nok ikke kaste sig over den, hvis man slet ikke er til stærk mad
Da jeg ikke er særligt god til stærk mad, er det altså en meget mild og børnevenlig version men den kan let tilsætte chili hvis forbrændingen skal øges