Det smager så godt at det er blevet et kært barn med mange navne, for millionbøf bliver også kaldt kødsauce/-sovs, bolognese – som jeg nu nok vil vove den påstand at det er en luksusudgave af millionbøf – og så det knapt så flatterende navn, væltet lokum – vidste du i øvrigt at lokum kommer af det latinske locus som betyder sted
Det kan være bøf stroganoff, millionbøf, osso buco eller måske mørbradgryde. Helt almindeligt, gammeldags kartoffelmos, bagt kartoffelmos, stegt kartoffelmos, gratineret kartoffelmos, kartoffelmos med andre rodfrugter eller grøntsager i
Du kan også komme millionbøf i. Herefter slog jeg to æg ud over – et i hver side – dryssede med salt og dryssede med mere revet mozzarella og gav den et par klatter gorgonzola
Men egentlig kan du også bare vælge at lave en portion millionbøf i stedet. Pil imens løg og hvidløg, hak løget fint, og kom det i gryden sammen med presset hvidløg
Og det går fremragende - selvom jeg gerne indrømmer at det er besværligt når manden vil have millionbøf, og man må stå og lave "millionsvamp" i gryden ved siden af