Men pynt på kagen giver et fantastisk syn, så nedenfor er mine forslag til kagepynten. Lad nu blandingen køle af ved stuetemperatur, endelig ikke i køleskabet da husblassen da vil sætte sig
Men det er en god portion mousse, så vil tro, at der gennemsnitlig er til ca. disse – De skåle jeg har brugt på billedet er fra udlandet og kan ikke købes herhjemme eller på nettet, desværre
De bliver ikke så stive, som almindelig. Det er noget, som jeg vil sætte mig mere ind i, men hvis du prøver det i denne opskrift, må du gerne smide en besked herunder om det virkede eller ej
De bliver ikke så stive, som almindelig flødeskum. Det er noget, som jeg vil sætte mig mere ind i, men hvis du prøver det i denne opskrift, må du gerne smide en besked herunder om det virkede eller ej
Jeg har altid været vild med chokolade og da jeg var mindre, var dette min yndlings dessert. Husk at skålen og piskeriset skal være rent og helt tørt ellers vil hviderne ikke blive stive
Men min kage skal være vinrød, så det er intet problem her. Herefter har jeg lagt hindbærmousse så endnu en bund efterfulgt af chokolademousse og derefter afslutter jeg med sidste kagebund