Når cremen slår tydelige bobler koges den videre, – under konstant pisking – i godt et minuts tid. Indlægget Citronmousse kage med solbær og mælkechokolade på crunchy bund blev vist første gang den Annemette Voss
Det gør den dog ikke mindre lækker, tvært imod. Bland de tørre ingredienser til bunden, i en skål. Denne kage, fandt jeg tilfældigt på nettet, og den så, så lækker ud at den måtte prøves
Jeg havde lavet monsterdeller (frikadeller med spinat), afskåret finger (brødstænger med en mandel som negle), mumier (pølsehorn) og klamme snegle (grønne pizzasnegle), gnave grønt og sodavand
Tag den ud og lad den køle i nogle minutter … Vend bunden i vejret og kagen er klar til servering. Da vi var ude og passe hunde, er det sådan at min svigermor har et blomme træ
Da jeg for nylig købte agar agar, var jeg spændt på at afprøve mine idéer. Agar agar er nemlig en vegetabilsk form for gelatine, som er lavet af udtræk fra alger – det er altså både naturligt og plantebaseret
I det mindste mætter de. Da jeg boede i Californien og var gravid for anden gang, blev jeg ramt af voldsom kvalme og madlede, og kunne intet få ned de første måneder
Disse bounty smager mindst lige så godt som dem man køber, hvis ikke bedre. I december måned lavede vi disse chokoladefyldte bountys med masser af kokossmag før første gang