æg tilsættes og derefter hakkede nødder som røres til en ensartet fars. Meeeen derfor skal i ha en ny og fantastisk opskrift, oldschool og lækker – FORLORENHARE
Vi fik græskar/kartoffelmos som tilbehør, og med den slags mad i maven, stearinlysene tændt, og en ny, god bog at gå i gang med bliver mørket straks meget mindre mørkt, selvom uglen stadig tuder derude
Forlorenhare. Derfor bliver planen fremover lidt anderledes, måske knapt så ambitiøs, men der vil til gengæld være tips og tricks til god mad, selvom man kun har 30 min til at lave den i
Når ordet farsbrød bliver nævnt falder min første tanke på klassikeren forlorenhare. En ret som både mine forældre og bedsteforældre gennem tiderne har lavet utallige gange, i en hel traditionel stil, med enten røget spæk eller bacon
Denne variant blev mere 'blød' i farsen og smager mere 'fed'. Tommi havde bestilt forlorenhare og selvom jeg har en killer-opskrift, så afprøvede jeg selvfølgelig en ny en af slagsen
Rør farsen med mel, æggehvide, salvie, paprika, løg og mineralvand. det vil jeg ha’ til min fødseldag. Form halvdelen af farsen som en pølse i en lille bradepande