Skru ned til lav varme og giv dem et par minutter mere på hver side, så de bliver gennemstegte. Form farsen til deller med en ske og steg dem et par minutter på hver side, til de er sprøde og gyldne – husk at drysse dem med sesamfrø
I dag kom mine forældre til eftermiddagskage, og jeg brugte lang tid på at udtænke en opskrift. Den kondenserde mælk smelter nærmest sammen med dejen, og bliver til en lækker, lidt sej, men sprød masse
Denne tærte er en rigtig efterårsversion lavet på en grov bund og fyldt med hokkaido græskar (min yndlings yndlings yndlings grøntsag på denne tid af året), nærmest karamelliserede bløde løg, timian og feta
Den bliver nemlig dejlig sprød. Tærtebunden er lavet med fuldkornsmel, hvilket jeg opdagede jeg ikke har prøvet før, men synes nu resultat blev ret godt
Min yndlingssæson er kommet. Dejen er sprød, forholdvis grov og fedtfattig, og så er den fyldt med bagte, søde tern af hokkaido, en lille rest af krydret chorizo, søde majs, lidt frisk spinat og saltet feta
Denne gang har jeg fyldt mintærte med masser af spinat, en rest fintsnittet spidskål og en hytteost-æggemasse krydret med masser af citronskal og et lille twist af chiliflager, og så er den toppet med pinjekerner, der bliver ristede og sprøde i ovnen
Så blev det igen en af Mette Blomsterbergs opskrifter, der kom til at præge min fredag aften. Marengs'en, der er lavet som toppe ovenpå tærten, bliverikkesprød, som vi ellers kender den, men smager af vanilje og giver kagen en flot udtryk
Tilbage til kagen… Det eneste den kræver er faktisk en ske – og lidt planlægning, for selv om den sagtens kan spises samme dag, så er den i mine øjne (eller mund