Bagte blomkål er bare DET BEDSTE. Vend dem flere gange (og mindst en) undervejs for bedste resultat. Hvis du ikke har prøvet det endnu, så pleeease skriv det fluks på din liste
Græskar er nemlig en af mine absolutte yndlings, især på denne årstid. Så er det snart ved at være tid, hvis du skal have spist det sidste græskar i denne omgang
En af mine yndlings takeaway steder i København er også det vietnamesisk inspirerede LéLé, men på SU går det ikke at spise ude af for tit… Og hvad gør man så
Jeg kan huske i mine unge dage, at noget af det bedste efter en sen tur ude var at slentre hjem af Shawarma street med duften fra Konya Kebab, Shawarma Palace og hvad ellers de små shawarme steder hedder, hvor det var sjældent at der smilede en smiley ud til én fra restaurationernes vinduer
Sidstnævnte er bare en af mine yndlings i salater, da de har masser af smag og saftighed, og så passer de super godt til det ellers lidt smagsneutrale blomkål
Find flere af minesalater her. Uha, vi fik simpelthen den bedste salat til vores aftensmad i går, og jeg tænkte den var fin lige at dele med jer herinde
Jeg synes kikærterne er fantastiske, da jeg længe har søgt efter en let snack, som samtidig kunne give mig nogle proteiner, og ligesom mine Protein chokoladeboller med chia og hytteost , er disse fantastiske til at tage med på farten
Årets bedste julegave fra mine forældre. Jeg elsker det græske køkken og glæder mig især til grillet haloumi, tzatziki, souvlaki og græske salater med stor solmodne tomater
Jeg lagde mærke til, at når jeg spiste grønt til mine måltider, så kunne jeg stadig spise brød uden at tage på i vægt, men undlod jeg det grønne – uden at spise mere brød – så steg min vægt langsomt
Dette indlæg har lagt i mine kladder i en del måneder, og da jeg ved, at der måske er mange der skal til New York her i sommerferien, har jeg endelig taget mig sammen til at gøre det færdigt
Selvom jeg nu også er fan af stegte svampe og bacon var jeg faktisk ret vild med mine nye toppings. Udover det er det altid lækkert at have et glas hjemmesyltede rødløg stående på køl – det giver virkelig salater og madder et kæmpe løft