Jeg har virkelig ikke lyst til at slippe den mørke mokka drik, selvom jeg burde. Mit chokolade forbrug… Den helt alvorlige del af festen her Jeg spiser chokolade HVER DAG og er stolt af det
Over tækkes med mørk chokolade og pyntes med krymmel eller ligende. Mokka kuglerne er også en af de ting der skal være der når der laves kofekt hjemme hos os
Isene var mokka is, chokoladeis og karamelis. Hak chokoladen fint, og kom den i en skål. Smelt smørret i en lille gryde, fjern gryden fra varmen, og tilsæt chokoladen
Normalt synes jeg at alkohol hurtigt kan blive for dominerende i konfektsammenhæng, men i kombinationen med det aromatiske mokka, den søde marcipan og de fede nødder giver det et velsmagende helhedsindtryk
Den blev smurt op med chokoladefrosting á la Mig. Den blev ligeledes smurt op med chokoladefrosting. Sjovt nok var det chokoladekagen med solbær og lakrids, som folk var vilde med
Man kan også komme kakao og lidt ekspesso i massen, for at få en chokolade/mokka creme eller kog nogle jordbær ind til en tyk grød(ikke kom sukker i, der er rigligt i forvejen) og når det er kølet ned, kan man komme det i den færdigtlavede Swizz buttercreme