Lørdagskylling er hvad vi fik til aftensmad. Det var dog en kylling, som rent kvalitetsmæssigt var så langt fra hvad man ellers forbinder med begrebet "lørdagskylling"
J. e. g. s. t. a. r. d. p. å. E. n. æ. i. &. S. u. h. l. H. v. o. m. 2. 0. 1. 3. T. k. j. y. f. ø. I. b. M. ,. -. c. V. ". D. F. Y. (. O. ). 7. B. N. Æ. *. L. R. '. 5. °. é. Å. /. A. 4
. Bolognesen fra Mols er blevet ny klassiker i vores lille familie. børnene er VILDE med den. Sidst lavede jeg en dobbelt portion og en lækker moussaka dagen efter, serveret med en frisk salat til
Grød, grøød, grøøøøød, grøøøøøøød. Utrolig så moderne sådan en nem og gammel ret pludselig er blevet. Som det står forrest på Skærtoft Mølles indpakning
Min yndlings kage. bliver aldrig træt af fragilité. Fragilité med moccacreme250 gr hasselnødder250 gr florsukker50 gr økologisk kagemel (fra Skærtoft Mølle)6 æggehviderBlend hasselnødder til ”mel”
Før jeg starter dagens indlæg, vil jeg gerne sende en varm tak ud til alle jer, der har sendt mig søde, støttende hilsner her på bloggen og på Facebook efter mit seneste indlæg
Det er en all american classic og det er bestemt ikke en ret for de virkelig fedtforskrækkede. Det er comfort food når det er bedst og så passer det jo helt perfekt til årstiden, hvor det kan hjælpe en med at holde varmen