Jeg lavede den til GLAD af dage - mæt af KAGE for lige knapt et år siden. Kaffe-mousse. Mandel dackoise laves ved at piske æggehvide og sukker til en marengs
S. o. m. l. v. e. t. f. å. r. i. h. p. s. k. n. d. c. a. u. g. j. b. æ. ø. O. D. J. (. 2. 3. ). 0. y. ,. M. C. 1. 6. 5. 7. /. 4. P. K. -. N. R. V. F. B. n l
Denne tiramisu mousse er til og med meget nem at tilberede og kan laves flere timer i forvejen. En god gang klassisk tiramisu er altid en vinder, hvis det står til mig
er rigtig godt som fyld i kager, du kan også bruge den med jordbær og andre bær, men husk at smag den til så den ikke bliver for sød når den skal bruges som fyld i en kage med fondant
Stil kagen i køleskabet og lad moussen stivne helt. Hindbærmousse. Kom Digestive kiks i en frysepose, og knus dem til fine krummer ved at bruge en kagerulle eller kom kiksene i en foodprocessor