Mozzarella. Vi elsker ost og spiser yoghurt, smør og fløde. Jeg har i denne bog forsøgt at give mine bud på forskellige oste, yoghurter, cremefraiche og syrnede produkter, så man forhåbentlig kan lave noget, der kunne minde om det, man savner
De to yderste ringe kan så skilles og der kan kommes ost imellem, hvorefter de samles igen (hvilket ikke er muligt hvis ringene ikke bliver jævnt mindre)
revet ost (fx gouda, cheddar eller mozzarella). Mine enchiladas består af madpandekager fyldt med kylling, majs, bønner, revet ost og krydret tomatsovs, toppet med mere tomatsovs og ost og bagt i ovnen, så de bliver sprøde i kanten, og osten smelter på toppen
Osten skal kun lige smelte. Rødtunge med mozzarella/bacon og pisket creme fraiche. 1 pakke mozarellaost. Kom en skive ost på hver filet, og læg 4 - 5 blade basilikum på. Rul fileterne sammen om osten, og rul 2 skiver bacon på hver filet. 1 pakke mozarellaost. 4 skiver Kom en skive ost på hver filet, og læg
Skær mozzarellaen i tynde skiver og læg et stykke på hver skive. 1,5 klump mozzarellaost. Hej igen. Her til formiddag flyver jeg til Italien, så der kommer højst sandsynligt ikke nogle indlæg op de næste 11 dage
Læg et par skiver mozzarella på hvert kyllingebryst og drys med de friske basilikumblade. Giv den lige et skud grill til sidst, så osten bliver lidt sprød i det
Tilslut rives frisk parmesan ost over indtil man bliver flov. Jeg er ret vild med kogebøgerne fra Moderne Mamma og faldt over retten Cannelloni agli spinaci e mozzarella
Dog med mindre mozzarella og mere bacon. Det viste sig så at Føtex hverken lå inde med pancetta eller gruyèreost, så der måtte laves lidt om i opskriften