Men svigermors æbler blev i denne omgang til æble-kanel muffinsmed crumble topping. Nu samles muffins ved at komme lidt æbler i bunden af hver muffinform, herefter dej ovenpå, lidt flere æbler og til sidst crumble topping
Vend squash og æbler i dejen. Fyld dejen i muffinsforme. Prøv med en tandstik i midten af kagerne. 12 - 14 stk2½ dl hvedemel½ tsk stødt kanel¼ tsk salt1 tsk natron3 spsk smør, smeltet og afkølet1 dl honning (flydende)1 æg1 tsk vanillesukker2½ dl revet squash1 æble finthakketBland mel, kanel, salt og natron i en skål
Halver æbler, fjern kernehus. Hak eller blend æbler og bananer fint. mørk chokolade grofthakket3 æbler3 modne bananer½ øko citron skal75 g. Her har jeg pyntet med drys af flormelis på nogle af dem og smeltet chokolade med et drys af mælkebøtteblomster på resten 16 stk. 3 æbler
Disse store muffins er dejlig luftige og fugtige og gemmer på en lille surprise i midten. De har en afbalanceret smag af ingefær (så bare rolig, du bliver ikke blæst bagover), som harmonerer godt sammen med sødmen fra æble og vanilje
Kan der tilføjes dadler, æbler til blandingen, for at tilføje lidt sødme. Svare til ca 6 muffins. Kom blandingen i muffins forme og ind i ovnen ved 180 grader varmluft i ca
Kan der tilføjes dadler, æbler til blandingen, for at tilføje lidt sødme. Svare til ca 6 muffins. Kom blandingen i muffins forme og ind i ovnen ved 180 grader varmluft i ca
- og en masse sprøde valnødderFor med alle de skønne æbler, som diverse æbletræer i danmark pryder deres krone med lige for tiden, så er det altså med at få dem brugt - alt andet vil jo være en skam