Små lækre muffinshapsermedchokolade, bananogkokos. De er også gode at have med på madpakken som en lille dessert, men at det stadig er sundt og lækkert
Hak chokoladenog vend den derefter i dejen. Jeg havde nogle modne bananer liggende og i stedet for at smide dem ud, så brugte min veninde Elisa og jeg dem i disse muffins
Igår serverede en klub-kammerat sunde bananmuffins efter træning, og de smagte SÅ lækkert, at jeg var nødt til at lave en opskrift på noget lignende til jer, her på Sundhedsbanditten
Blend dadler ogbanan ensartet/glat med mælk, æg, kokosolieog vanilje i en foodprocessor. Så den her opskrift, har jeg før brugt til at lave brownies med
Derudover er de sødet medbanan, så der er lidt mindre sukker i end i almindelige muffins, hvilket helt sikkert er en fordel, ogbananen holder muffinsne fugtige og lækre og friske længe
Mos bananenmed en gaffel i en mindre skål og pisk æg, honning og salt i. Mine muffins er bagt med fintmalet kokosmel, der har et højere protein- og fiberindhold end de gængse meltyper, og derfor virker det ekstra mættende