Chokolade muffins har kun én ulempe … eller to måske – de er vanedannende og de forsvinder som dug for solen, så lav endelig dobbeltportion eller tredobbelt, ellers er der med garanti ikke nok
Jo mere du pisker mellem hvert æg, jo luftigere bliver dejen – og dermed det færdige resultat. Skyl jordbærrene, skær dem i mindre stykker, bland dem medmelet sammen medvaniljesukker og bagepulver, og vend det i dejen
Vi kender mest muffins som en slags “kage” – eller i al fald noget medsukker i. Disse “fluffy” muffins er med squash og gulerod, og de kan spises som tilbehør til mange slags retter
Smelt nougat og mælk sammen i en gryde. Det korte svar må være nej, men når noget af det nærmer sig datoudløb, og det endnu ikke helt er tid til de store nougatkonfekt-udfoldelser, så må den bedste måde at få det brugt på være disse store, saftige muffinsmedsmeltet nougat
Bland først de tørre ingredienser, rør så smør, æg og mælk i. Dette indlæg blev udgivet i Bagværk, Lidt af hvert, Opskrifter og tagget Muffins, Opskrifter
Kør sukker, mel og smør i minihakkeren og pynt dine muffinsmed crumble. Skræl æblet, skær det i tern og lad det småsimre sammen med rosiner, smør og sukker, til det karamelliserer let
Bland mel, havregryn, bagepulver og salt i en anden skål og bland det let sammen medæggemassen. Bland mel, havregryn, brun farin, sukker, kanel og smuldr smørret i, så dejen næsten ligner revet ost