Fordel dejen i muffinsforme smurte. Tilsæt resten og rør det sammen med en gaffel. -)Krydrede fuldkorns Muffins6 store eller 12 små2½ dl spelt eller hvedemel2 dl fuldkorns kamutmel eller fuldkornsmel½ tsk stødt nellike1½ tsk kanel½ tsk stødt ingefær1/4 tsk. natron¾ dl rørsukker1 æg2½ dl kærnemælk80 g smørBland melet og hæld alle de øvringe ingredienser i dejen og rør rundt med en gaffel eller piskeris. Bages i 15 – 20 minutter ved 180 grader varmluftMuffinsmed Kokos6 store eller 12 små 4 dl. speltmel eller hvedemel1 dl. mælk eller soyamælk80 g smørLidt vanilleRør mel med bagepulver, kokos, vanille og sukker
Egentlig byttede jeg bare hvedemel ud med sigtet speltmel og så halverede jeg opskriften – det ville være træls at stå med en kæmpe kage, hvis nu vi ikke kunne lide den jo
MuffinsmedMedfølelse. Oreo Milkeshake Muffins. Jeg er vild med ananasjuice, og jeg ville i den forbindelse endelig ikke spilde ananaspulpen, som ender op som restprodukt – og generelt er den bedste måde at bruge rester på at lave kager ud af dem Normalt laver jeg lækre dadelkugler med ananaspulpen, men i dag ledte mine tanker mig hen på pina colada
Vanedannende små muffins. Det startede ud med en opskrift, hvor der skulle svesker i, men i mangel på samme, udskiftede jeg sveskerne med tørrede ananasstykker og tilsatte mere vegetabilsk mælk