Dengang brugte jeg den til mini cupcakes – denne gang lavede jeg store muffins. Da muffinsene var færdig bagt og afkølet lavede jeg et hul i midten af dem og fyldte det med karamel
D. e. r. g. o. d. t. n. k. m. a. i. s. l. h. v. y. p. å. …. f. U. æ. ,. j. b. u. ø. M. O. S. -. F. H. –. (. 1. 2. ). 0. ½. 5. c. 6. ¼. T. 8. ¾. P. 3. d g
I. a. n. l. e. d. i. g. f. m. ø. s. v. j. o. r. u. J. k. 1. 0. -. 4. 5. ,. å. t. ". p. N. æ. P. h. y. b. O. D. ). S. M. H. &. (. G. c. 2. 3. 7. /. F. T. 6. C. B. R. 8. L. '
J. a. m. i. n. e. u. f. s. k. l. g. t. d. o. r. (. M. j. ,. y. ø. C. h. b. ). æ. p. å. v. N. c. D. S. 1. 2. 0. 5. 4. 3. B. T. F. L. -. H. w. I. z. . n l
Del æggene og pisk æggeblommerne i smøret en ad gangen. 225 g blødt smør225 g sukker1 spsk vaniljesukker 4 æg1 knivspids salt200 g hvedemel100 g kartoffelmel 1 tsk bagepulver100 g mørk chokolade1 spsk kakaopulverPisk smør og 150 g af sukkeret sammen til det er cremet. Pisk æggehviderne sammen med salt og tilsæt resten af sukkeret (75g) mens der piskes. 4 æg
REGNBUEMUFFINS. Perfekt søde muffins til børnefødseldagen, smagen er relativt neutral og er således ret taknemmelig i forhold til den smørcreme/ mousse man ønsker at komme ovenpå
Dette er den perfekte grundopskrift på muffins til glutenallergikeren i dit liv. Disse skønne muffins er melfri, glutenfri, mælkefri (og dermed laktosefri) og oliefri og smager stadig helt fantastisk