Muslibar med sirup opskrifter

Müslibarer med chokolade

Müslibarer med chokolade

Okay okay, müslibarer med chokolade er måske ikke lige det bedste at give sit barn (eller sig selv) med i madpakken
Hjemmelavet müslibarer uden sukker

Hjemmelavet müslibarer uden sukker

Du kan også erstatte denne sirupmed f. Det er så nemt lige at købe en på vejen og det vrimler med dem på alle kaffebare, butikker og supermarkeder og ofte er de fyldt med sukker og andet skidt
Müslibarer - en grundopskrift fra brandet Eat Natural

Müslibarer - en grundopskrift fra brandet Eat Natural

I går var jeg til et rigtig hyggeligt event med Eat Natural. ahornsirup eller lign. Jeg var som sagt, i godt selskab i går, medmed en masse søde piger, hvor vi hver især lavede vores egne müslibarer med hjælp fra teamet Eat Natural
Opskrift på hjemmelavet Müslibar

Opskrift på hjemmelavet Müslibar

Man kan godt nøjes med brun farin, men netop ahornsirup en virkelig dejlig bismag til barerne. Jeg har eksperimenteret en del med at lave hjemmelavede müslibarer, da der er flere i familien som rigtig godt kan lide at sådan nogle med på tur, arbejde, i skole osv
Hvordan laver du sunde muslibare

Hvordan laver du sunde muslibare

Men de kan komme ind i en klæbrig situation medsirup (læs. De fleste muslibar starter med en håndfuld sunde ingredienser, som havre, nødder og frø
LOVE BAR / MÜSLIKAGE

LOVE BAR / MÜSLIKAGE

Men denne weekend skulle vi for første gang i laaaang tid ikke noget særligt og overskuddet er så småt ved at vende tilbage, så i dag fik jeg bagt müslikage med min mellemste datter
MÜSLI - BAR

MÜSLI - BAR

Derefter blandes de sammen med alle de tørre indgredienser (mandler, græskarkerner, valnødder, havregryn, solsikkefrø og sesamfrø)
Flapjacks

Flapjacks

Du kan sagtens nå at lave dem samtidig med aftensmaden, så de kan nå at køle af inden kl. lys sirup. Du kan eventuelt servere dem sammen med en portion sund bananis og/eller et stykke chokoladekage, hvis der skal være noget at vælge imellem
Müslibarer med peanutbutter

Müslibarer med peanutbutter

½ dl sirup. Jeg undlod det tørrede frugt, da mine piger ikke er så vilde med det og erstattede dem med mandler og paranødder - men det er jo op til enselv at putte tørret frugt i - det kan være rosiner, tranebær, abrikoser, dadler, svesker, mango eller hvad man nu selv synes
Müslibar

Müslibar

Jeg har arbejdet videre med opskriften på müslibarer som jeg fandt i "Nigella Ekspres". Så i denne omgang blev der tilsat lidt sirup og forskellige nødder, og hørfrø og chiafrø for at gøre dem lidt mere sunde
Müslibarer med frugt og chokolade

Müslibarer med frugt og chokolade

Første gang jeg lavede den, syntes jeg at den var for tør så jeg gav den noget sirup, men da jeg bare tilsatte det på slump var jeg nødt til at bage en omgang mere hvor jeg ændrede lidt i opskriften så det nu passer til en enkelt dåse kondenseret mælk

Müslibar – glutenfri

Det er altid rart med lidt lækkert ved siden af brødet. Smelt marg, sukker og sirup ved svag varme til sukkeret er smeltet
Müslibarer med pif paf puf

Müslibarer med pif paf puf

½ dl sirup. Mandler og nødder hakkes groft i foodprocessoren – og blandes med havregryn og frø. Honning, peanutbutter, sirup og vand varmes i en gryde til peanutbutteren er rørt ud og det hele er en jævn masse
Opskrift På Müslibarer #2

Opskrift På Müslibarer #2

sirup. Tilsæt sirup, og kog massen op. 5 spsk sirup. For et par uger siden lagde jeg denne opskrift på müslibarer ud på bloggen
Opskrift På Müslibarer

Opskrift På Müslibarer

Smelt smøret sammen med rørsukkeret i en gryde. sirup. Tilsæt sirup, og kog massen op. 5 spsk sirup. Jeg har nu bagt disse müslibarer 4 gange, og de er lige gode for hver gang
Myslibar hjemmelavet

Myslibar hjemmelavet

Du kan skifte græskarkernerne ud med hasselnødder og sesam med kokosrasp, faktisk kan du komme alt muligt i, bare forholdet mellem klisterstads og tørfoder stemmer overens, ellers falder din myslibar fra hinanden
Müslubarer med pif paf puf

Müslubarer med pif paf puf

Honning, peanutbutter, sirup og vand varmes i en gryde til peanutbutteren er rørt ud og det hele er en jævn masse

Fredag

Efter fotoet var taget supplerede jeg med en muslibar, bare lige for hyggens skyld. Rugbrøddet har fået lidt olivenolie før det blev ristet og er bagefter drysset med lidt salt og oregano