Du kan også erstatte denne sirupmed f. Det er så nemt lige at købe en på vejen og det vrimler med dem på alle kaffebare, butikker og supermarkeder og ofte er de fyldt med sukker og andet skidt
I går var jeg til et rigtig hyggeligt event med Eat Natural. ahornsirup eller lign. Jeg var som sagt, i godt selskab i går, medmed en masse søde piger, hvor vi hver især lavede vores egne müslibarer med hjælp fra teamet Eat Natural
Man kan godt nøjes med brun farin, men netop ahornsirup en virkelig dejlig bismag til barerne. Jeg har eksperimenteret en del med at lave hjemmelavede müslibarer, da der er flere i familien som rigtig godt kan lide at sådan nogle med på tur, arbejde, i skole osv
Men denne weekend skulle vi for første gang i laaaang tid ikke noget særligt og overskuddet er så småt ved at vende tilbage, så i dag fik jeg bagt müslikage med min mellemste datter
Du kan sagtens nå at lave dem samtidig med aftensmaden, så de kan nå at køle af inden kl. lys sirup. Du kan eventuelt servere dem sammen med en portion sund bananis og/eller et stykke chokoladekage, hvis der skal være noget at vælge imellem
½ dl sirup. Jeg undlod det tørrede frugt, da mine piger ikke er så vilde med det og erstattede dem med mandler og paranødder - men det er jo op til enselv at putte tørret frugt i - det kan være rosiner, tranebær, abrikoser, dadler, svesker, mango eller hvad man nu selv synes
Jeg har arbejdet videre med opskriften på müslibarer som jeg fandt i "Nigella Ekspres". Så i denne omgang blev der tilsat lidt sirup og forskellige nødder, og hørfrø og chiafrø for at gøre dem lidt mere sunde
Første gang jeg lavede den, syntes jeg at den var for tør så jeg gav den noget sirup, men da jeg bare tilsatte det på slump var jeg nødt til at bage en omgang mere hvor jeg ændrede lidt i opskriften så det nu passer til en enkelt dåse kondenseret mælk
½ dl sirup. Mandler og nødder hakkes groft i foodprocessoren – og blandes med havregryn og frø. Honning, peanutbutter, sirup og vand varmes i en gryde til peanutbutteren er rørt ud og det hele er en jævn masse
Smelt smøret sammen med rørsukkeret i en gryde. sirup. Tilsæt sirup, og kog massen op. 5 spsk sirup. Jeg har nu bagt disse müslibarer 4 gange, og de er lige gode for hver gang
Du kan skifte græskarkernerne ud med hasselnødder og sesam med kokosrasp, faktisk kan du komme alt muligt i, bare forholdet mellem klisterstads og tørfoder stemmer overens, ellers falder din myslibar fra hinanden
Efter fotoet var taget supplerede jeg med en muslibar, bare lige for hyggens skyld. Rugbrøddet har fået lidt olivenolie før det blev ristet og er bagefter drysset med lidt salt og oregano