Muslinger på glas opskrifter

Ærtesuppe & Kammuslinger

Ærtesuppe & Kammuslinger

Sæt muslingerne træspyd. hver side ved meget varme. Dup muslingerne tørre med lidt køkkenrulle. 8-12 store kammuslinger. Hæld den varme suppe i 4 fine glas eller små skåle og læg træspyddet med kammuslinger ved. 8-12 store kammuslinger
Tapas

Tapas

Fordel nu massen muslingerne, og pres det ned omkring hver musling. Ingredienser til mejillones con mantequilla y hierbas (muslinger med smør og urter)
Moules Mariniéres

Moules Mariniéres

Kværn godt med sort peber over muslingerne og læg et tætsluttende låg gryden. Det er egentligt hurtig mad at tilberede, men det som stjæler tiden er rengøringen af blåmuslingerne
Linguine med skaldyr | Linguine allo scoglio

Linguine med skaldyr | Linguine allo scoglio

hvidvinsdampede blåmuslinger. Retten bliver kun rigtigt god, hvis du har plads panden til at vende pastaen sammen med skaldyrene, inden du serverer
Hvidvinsdampede blåmuslinger

Hvidvinsdampede blåmuslinger

Dem man køber glas og i dåse er efter min smag noget af det kedeligste og slet ikke værd at spise
Moules marinière

Moules marinière

Jeg tror heller ikke, at Oskar ville have smagt muslingerne alligevel, men han syntes dog de var lidt spændende da jeg gjorde dem rene
Hvidvinsdampede blåmuslinger

Hvidvinsdampede blåmuslinger

Faktisk begyndte jeg først først at spise hvidvinsdampede blåmuslinger for ikke så længe siden, og da Iben og jeg havde vores lille tur igennem Italien og Frankrig, gik jeg helt amok i Moules de Frites (som den originale ret hedder med tilhørende sprøde fritter-banditter)
Dipidi DIPS

Dipidi DIPS

Se opskriften den lækreste hummus HER. og et godt glas vin til, gør bestemt ikke noget dårligt, tværtimod
Stjerneskud

Stjerneskud

Førhen bestod den af kogte, løse ris, pommes duchesse (kartoffelmos rørt op med æggeblomme), dampet fisk og stegt fisk, muslinger, rejer, asparges, hummerhaler, ristede champignoner, samt to slags sauce – et helt udstyrstykke og festfyrværkeri … måske deraf navnet

En aften på Svinkløv Badehotel

Lyn hurtigt kom der et glas champagne bordet til muslingeforretten som var kolde dampede muslinger i en suppe af muslinger og estragon olie, en salat af div
Moules au safran

Moules au safran

Jeg har altid været ret glad for muslinger, men har kun fået de lidt mere "kedelige" hvidvinsdampede
Ferieregnskab II

Ferieregnskab II

Daglig gåtur til stranden, renden i røven baby der nu kan kravle, rejse sig op ad ting og bestige bjerge (eller trapper), svede meget
Mere fra Galicia

Mere fra Galicia

Vieiras a la gallega (galiciske kammuslinger)Ingredienser. )fiskeboullionsalt, mel, rasppersille, peberolieRist kammuslingerne et par minutter i meget varm olie
Kamskjell i safransaus ((♥))

Kamskjell i safransaus ((♥))

Kamskjell (Pectinidae) er en familie i klassen muslinger, som hører til rekken bløtdyr. La de renne godt av seg og tørk dem tørkepapir)
BLÅSKJELL ♫♪ I bøtter og spann !!

BLÅSKJELL ♫♪ I bøtter og spann !!

Navnet retten er fransk, hvor «moules» betyr muslinger og «frites» pommes frites. Skallene utsiden er blå til brunsorte, mens de innvendig er lyseblå og hvite