Frisk mynteogkoriander, hakkede valnødder, feta og Philadelphia flødeost. Frisk sommermad – og en god måde at få has på den mynte, der truer med at overtage herredømmet over krydderurtebedene
Det mest almindelige at bruge til at ”pynte”/krydre med til sidst er koriander, men jeg har det lidt stramt med frisk koriander da jeg synes det smager meget parfumeret, så derfor bruger jeg mynte i stedet
Tilsæt til sidst kylling, yoghurt, mynte, korianderog gurkemeje. stødt koriander – hvis du er vild med den parfumerede smag af koriander, kan du også bruge friske korianderblade
En skøn og godt krydret ret med et indisk touch. Dog må du så sortere nan og mangochutney fra. Ellers er Nanbrødet og mangochutneyen prikken over "i'et", og efter min mening dèt, som fuldkommer retten
Så kan man dampe nye løg og spidskål og spise dem med kryddersmør, og man kan lave melonsalater – enten den klassiske med vandmelon, feta ogmynte eller den asiatiske model, Marineret melon med chili, løg ogkoriander
tørret mynte. Den kom dog ikke i finalen. stødt koriander. tørret mynte. Denne opskrift på boller i karry er lidt til den stærke side, men du kan altid vælge at komme mindre karry i, komme en mildere karry i eller helt undlade at komme karry i og så blot servere svitset karry pisket op i lidt vand så alle selv kan krydre deres portion individuelt
Hak nu tomaten, persillen, mynten, forårsløg. En salat vi ofte har fået i det Franske er tabouleh salaten og den har vi prøvet at efterlave, med et rigtig godt resultat
den vietnamesiske dipping sauce, nouc cham, og friske krydderurter. Resten af ingredienserne skal dog ikke undervurderes, da de både repræsenterer friskheden og sprødheden i denne smagfulde ret
Jeg har faktisk aldrig nogensinde stødt på nogen i mit liv, som ikke har kunne lide dolma. Specielt i den arabiske kultur og tyrkiske kultur er det oftest en vinder