Så det er bare med at komme i gang og forkæle den søde tand fra morgenstunden. Det var ihvertfald det, jeg havde i tankerne, da jeg lavede denne honningristede mysli til min kæreste og jeg
Jeg er ikke et af de mennsker, som har uanet overskud om morgenen, så det der med at stå op og lave en omelet med grøntsager kommer bare ikke til at ske
Hold nu op en interesse der har været på mine hjemmelavede proteinbarer. Den kan bruges som sødning i bagværk, og er først og fremmest et vidundermiddel i hjemmelavede barer
Efter jeg er flyttet hjemmefra har jeg haft en morgenmadsperiode med havregrød, og i øjeblikket spiser jeg for det meste bare havregryn eller mysli med mælk inden studiet om morgenen
Madpakkesalat med alt godt / Grove pølsehorn med gulerødder og kerner / Boller med oliven og soltørrede tomater / Pirogger med karry-kål og gulerødder / Morgenmadsmuffins med banan og mysli
Derefter er jeg så gået amok med ristet mysli, jordbæris og chokoladesauce (som faktisk her på billedet er kakaopeanutbutter, men jeg vil anbefale chokoladesauce)
Mysli, tranebær, chokolade eller nødder, og jeg har i lang tid haft lyst til at bage min egne langtidshævede valnøddeboller (har fået lidt inspiration fra Valdemarsro)