Vores mysli er helt uden sukker men sødet med honning og rosiner, så den smager sødt og godt. Så er det blevet tid for at lave en ny portion mysli for glasset er fuldstændig tømt og har været det længe
Opbevares i en lufttæt beholder og spises med mælk, yoghurt eller ligende og frisk frugt. Derfor varierer jeg mine daglige havregrynmedmysli engang i mellem - som den hjemmelavede her, hvor der ikke er sukker i, hverken som honning eller almindelig sukker
Marinaden hældes over havregrynognødderog fordeles med hænderne. Denne nye variant har jeg prøvet af nogle gange efterhånden, og er ret tilfreds med resultatet
Efter jeg er flyttet hjemmefra har jeg haft en morgenmadsperiode med havregrød, og i øjeblikket spiser jeg for det meste bare havregryn eller myslimed mælk inden studiet om morgenen
Hjemmelavet Müsli medhavregryn, kokos ognødder. Som topping har jeg lavet min egen hjemmelavet Myslimedhavregryn, mandler og kokosflager, som er ristet på panden i kokosolie og sukrin gold
Mysliboller er fyldt med lækre honningristede nødderog frø. Det ene hold boller medmed fintrevet squash og det andet hold blev med en rest honningristet mysli
Mine favoritter er spelt- ogdadelmysli som har en høj fuldkornsprocent. Min hjemmelavet mysli varierer afhængig af, hvad jeg lige har i skabet, men ofte bruger jeg urtekrams lækre produkter
Ogdermedogså at spise det samme hver morgen. Krævede felter er markeret med * Navn *. Denne muslï er perfekt fordi den kan holde sig længe, og jeg kan spise noget andet de dage jeg har tid til det
Müsli, mysli, granola, kært barn har mange navne og kommer i rigtig mange afskygninger. Varier den med dine yndlingsnødder, tørrede frugter og bær, og kom lige de kerner i du har kært