på havregryn eller på yoghurt med et gavmildt skvæt ahornsirup eller akaciehonning. Mysli er altid godt som et spændende twist på yoghurt, havregryn eller bare for sig selv med kold mælk
Afkøl myslien. Bland tørret papaya, mango og rosiner i myslien. Rist myslien i 30 minutter i ovnen. 200 gr femkornsblanding fra Urtekram200 gr havregryn100 gr solsikkekerner2 spsk sesamfrø150 gr mandler100 gr kokosflager2 dl ahornsirup4 spsk vindruekerneolie50 gr tørret papaya50gr tørret mango50 gr rosinerTænd ovnen for 150 gr
I sidste uge havde min mor købt en bakke med lækker lækker mysli fra Løgismose. Løgismoses mysli er bestemt ikke billig og det er på ingen måde sådan en hverdags-mysli, derfor ville jeg lave en portion til min mor i den lidt mere lødige afdeling
Denne mysli indeholder en usædvanlig ingrediens – nemlig linser. Jeg har testet myslien på flere, som synes, at den er god, og min ældste søn elsker den, så måske burde du også prøve den
Har du gode idéer til, hvad der ellers vil være godt at tilføje – uden at der bliver for meget super food imellem, så det bliver for dyr og vanskelig omgang – så skriv dem gerne i en kommentar