Da jeg startede med at bage disse mysli snacks, havde jeg en forestilling om at kalde dem cookies. familie og jeg fik smagt dem, blev vi enige om, at de nok mindede mere om mysli snacks end cookies
Afkøl myslien. Bland tørret papaya, mango og rosiner i myslien. Rist myslien i 30 minutter i ovnen. 200 gr femkornsblanding fra Urtekram200 gr havregryn100 gr solsikkekerner2 spsk sesamfrø150 gr mandler100 gr kokosflager2 dl ahornsirup4 spsk vindruekerneolie50 gr tørret papaya50gr tørret mango50 gr rosinerTænd ovnen for 150 gr
I sidste uge havde min mor købt en bakke med lækker lækker mysli fra Løgismose. Løgismoses mysli er bestemt ikke billig og det er på ingen måde sådan en hverdags-mysli, derfor ville jeg lave en portion til min mor i den lidt mere lødige afdeling
Forleden lavede jeg en ny omgang mysli og denne gang med havreklid. Det er næsten altid forskellige råvarer der kommer i vores mysli men fremgangsmåden er altid den samme
Denne mysli indeholder en usædvanlig ingrediens – nemlig linser. Jeg har testet myslien på flere, som synes, at den er god, og min ældste søn elsker den, så måske burde du også prøve den
Så er det blevet tid til at lave en portion mysli igen og denne gang er det blevet til glutenfri honningristet mysliuden sukker og udelukkende med sunde økologiske sager